Χρύσα Καβράκη: "Θέλει να προβάλλει συγκεκριμένο χαρακτήρα" Οι πρώτες της δηλώσεις για την Ρασέλ και για το παιχνίδι

Τι δήλωσε η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 3;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρύσα Καβράκη:

Η Χρύσα Καβράκη, μετά την χθεσινή αποχώρηση της από το GNTM 3, βρέθηκε καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ". Μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και έριξε τα "καρφιά της" για την πολυσυζητημένη συμπαίκτρια της, Ρασέλ.

«Είδαμε νωρίτερα τη Ρασέλ σε μια ερώτηση που της έγινε αν έχουν διαμορφωθεί κάποιες σχέσεις μέσα στο σπίτι και τι έχει να πει γι αυτό και είπε ότι η Χρύσα είναι ένα από τα κορίτσια που από την αρχή κιόλας των bootcamps, κι όλη της διαδικασίας του GNTM, έχει έρθει πιο κοντά στα αγόρια και έχει φλερτάρει», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Τότε, η Χρύσα απάντησε: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και τα πάω καλά και με τα αγόρια και τα κορίτσια και έκανα παρέα με όλα τα άτομα και αυτό από την Ρασέλ που δεν είναι ίδιος χαρακτήρας με εμένα, παρεξηγήθηκε. Εμείς μέσα στο σπίτι δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση με την Ρασέλ, δεν μιλούσαμε οπότε αυτό το επικριτικό σχόλιο που έκανε ήταν εντελώς άτοπο για μένα, δεν πιστεύω ότι έβγαζε νόημα. Δεν ήταν έτσι από κοντά. Θέλει να προβάλει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν την γνωρίζω σαν χαρακτήρα παραπάνω, δεν μπορώ να ξέρω το λόγο που το κάνει αλλά σίγουρα δεν είχε δείξει αυτό πίσω από την κάμερα».

Χρύσα Καβράκη GNTM 3

Μπες εδώ για να μάθεις περισσότερα για την πανέμορφη πρώην παίκτρια του GNTM 3.

GNTM 3: «Κατέρρευσε» η Χρύσα μετά την γυμνή φωτογράφηση

Λίγο μετά την γυμνή της φωτογράφηση στο GNTM 3, η Χρύσα Καβράκη δε δίστασε να καταρρεύσει και να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς η απόδοσή της δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν οι κριτές, με την Βίκυ Καγιά να της φωνάζει για όσα έκανε λάθος.

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες ούτε ντυμένη ούτε γυμνή.

Με το που τελείωσε, έβαλε τα κλάματα, όπως έκανε νωρίτερα και η Μαρινέλα, και εξήγησε πως κόλλησε και δεν μπορούσε να λειτουργήσει, ενώ η Βίκυ Καγιά την πήρε αγκαλιά για να την παρηγορήσει.