Στο The Bachelor της Σουηδίας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ποιος ο ρόλος του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο The Bachelor της Σουηδίας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στο The Bachelor της Σουηδίας βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όπου συναντήθηκε με όλες τις διαγωνιζόμενες. Ποιος ο ρόλος του;

Το Happy Day εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα αππό το ριάλιτι, το οποίο ήρθε στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει μερικά γυρίσματα.

Οι επίδοξες νύφες της Σουηδίας, βρέθηκαν στα Σύβοτα, όπου με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, γνώρισαν την ελληνική ομορφιά, αλλά έμαθαν και ορισμένες χορογραφίες των ABBA. Έκανε τεστ κορωνοϊού ο ηθοποιός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης The Bachelor

Από την άλλη στο ελληνικό The Bachelor σημειώθηκε το αδιανόητο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε δώρο σε παίκτρια ένα χρυσό και πανάκριβο περιδέραιο.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μας δείχνει το αξιολάτρευτο προσωπάκι του νεογέννητου γιου του!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη πριν από λίγο καιρό έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδί και πετάνε από ευτυχία. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφτεί αυτό που ζουν αλλά είναι ορατό από τη λάμψη που έχουν στο πρόσωπό τους πως πετάνε στα σύννεφα. Να ευχηθούν για τον Δεκαπενταύγουστο θέλησαν λοιπόν αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το προσωπάκι του νεογέννητου γιου τους!

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Αλέξανδρος είναι ο,τι πιο γλυκό έχουμε δει ίσως και...τον τελευταίο χρόνο! Στη φωτογραφία φαίνεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Λένα Δροσάκη και το μωράκι τους να βρίσκονται και οι τρεις ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι τρυφερά και κάπως έτσι κατάφεραν να "ρίξουν" ολόκληρο το Instagram.

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη - Το αξιολάτρευτο προσωπάκι του νεογέννητου γιου του για πρώτη φορά!

"Καλή Παναγιά απ’ολους μας! #δεκαπενταυγουστος #οικογενεια #μοναδικεςστιγμες #καλοκαίρι2020 @lenakidrs #μπουρδουμακι" Έγραψε ο Αλέξανδρος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Είναι η πιο γλυκιά και αξιολάτρευτη φωτογραφία που έχετε δει έτσι; Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτήν την γλυκιά και όμορφη οικογένεια.

Δείτε εδώ άλλη μία αξιολάτρευτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον νεογέννητο γιο του