Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θοδωρής Αθερίδης: Μίλησε για τα ευχάριστα στον αέρα του MEGA - Αυτό είναι το νέο του βήμα

Έδωσε λεπτομέρειες

Θοδωρής Αθερίδης: Μίλησε για τα ευχάριστα στον αέρα του MEGA - Αυτό είναι το νέο του βήμα
News 01.10.2020 02:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στον αέρα του Mega βγήκε ο Θοδωρής Αθερίδης και μίλησε για τα ευχάριστα νέα τα οποία αφορούν τα επαγγελματικά του βήματα στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε το concept της εκπομπής που θα αναλάβει, θα βασιστεί στις παλαιότερες και δοκιμασμένες συνταγές των εκπομπών της Σεμίνας Διγενή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θα αναλάβει την αρχισυνταξία.

Η εκπομπή θα προβάλλεται βραδινές ώρες και θα απολαμβάνουμε τον ίδιο με τον καλεσμένο του και την παρεά του μαζί με τη ζωντανή μουσική.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μάλιστα, μεταξύ άλλων μίλησε και για την καινούργια του ραδιοφωνική εκπομπή.

Δείτε εδώ τις υπέροχες δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης για την πρώτη φορά που είδε τον εγγονό του μετά την καραντίνα.

Πέρα από τον Θοδωρή Αθερίδη, στο Μega θα βρεθεί και η αγαπημένη του, Σμαράγδα Καρύδη

Με φόρα στην απογευματινή ζώνη του MEGA έρχεται σε λίγες μέρες η Σμαράγδα Καρύδη με την παρουσίαση του νέου, καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Ένα εκατομμύριο γεν». Συγκεκριμένα, τον Οκτώβρη θα βρεθεί στους δέκτες μας αλλά ήδη, μέσα από το ευφάνταστο τρέιλερ, η ηθοποιός κατορθώνει να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς την βλέπουμε ντυμένη και βαμμένη σε σημείο που δεν την αναγνωρίζουμε!

Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι γνώσεων όπου ο νικητής μπορεί να κερδίσει μέχρι ένα εκατομμύριο γιέν. Πραγματικά ΥΕΝ! Τι πρέπει να συμβεί για να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής; Πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος αλλά και στοιχειωδώς ενημερωμένος.

Το ένα εκατομμύριο ΥΕΝ είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παίκτες. Γιατί στο 1.000.000 ¥ οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία…Δείτε την Σμαράγδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη “κλειδί” να ακούγεται τελευταία. Οι παίκτες έχουν μόνο 5 δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί στο 1.000.000 ¥ τα λάθη πληρώνονται ! Σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω ανατολή, οι τηλεθεατές δεν θα θέλουν να τελειώσουν οι ερωτήσεις.. ποτέ!

Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου ο νικητής προκύπτει με τη λήξη του παιχνιδιού, αφού ανά πάσα στιγμή τα πάντα ανατρέπονται. Αλλά και ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σουσι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σμαράγδα Καρύδη: Με sneakers και φόρεμα στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη "λυγίζει"

Share