Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη δήλωση μετά το χωρισμό από τον Γιαννόπουλο - «Έίχαμε κάποια θέματα...»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη δήλωση μετά το χωρισμό από τον Γιαννόπουλο - «Έίχαμε κάποια θέματα...»

Χωριστά ζουν εδώ και λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο σύζυγος της, Αριστομένης Γιαννόπουλος. Μετά την αποκάλυψη «βόμβα», η ίδια έκανε την πρώτη της δήλωση.

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία…απλά είχαμε κάποια θέματα τα οποία μας έκαναν να πάρουμε τον χρόνο μας και να σκεφτούμε. Είμαστε απλά σε διάσταση, κάναμε ένα break για να δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν μιλάμε καθόλου για διαζύγιο. Μένω σε δικό μου σπίτι μέχρι να περάσει ο καιρός και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θεώρησα ότι είναι καλύτερο επειδή η απόσταση σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις πόσο πραγματικά θέλεις τον άνθρωπό σου στη ζωή σου».

Για το χωρισμό τους ωστόσο, μίλησε και ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, δηλώνοντας πως μένουν χωριστά και δίνοντας λεπτομέρειες.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Στη φόρα η αιτία χωρισμού τους - «Το φάουλ έκανε...»

Η είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Στη φόρα μάλιστα, βγήκε η αιτία που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένας άγριος καβγάς ανάμεσα τους που έφερε την οριστική ρήξη.

«Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία. Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που είπε: «Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε ωστόσο και τα πρώτα λόγια του Αριστομένη Γιαννόπουλου μετά την είδηση πως χώρισαν.