Άγριες Μέλισσες: «Πάγωσε» η Ελένη Καρακάση στη γέννα της Δρόσως - «Τρία κορίτσια κλαίγαμε...»

Η στιγμή που την έκανε να συγκινηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Πάγωσε» η Ελένη Καρακάση στη γέννα της Δρόσως - «Τρία κορίτσια κλαίγαμε...»

Η Ελένη Καρακάση, μια από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στην Μαρία Κοκκολάκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σκηνή που την έκανε να «παγώσει» στη γέννα της Δρόσως.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο νεογέννητο μωράκι που υποδύθηκε το παιδί της Δρόσως, το οποίο πήρε στην συνέχεια σαν δικό της η αδερφή της, Ασημίνα.

«Το συναίσθημα που έδωσε η Δρόσω το μωρό στην Ασημίνα, το διατηρήσαμε και στο διάλειμμα. Ήθελε μια μυσταγωγία, ήταν πολύ συγκινητικό ειδικά όταν ήρθε στα χέρια μας. Το μωράκι ήταν τριών μηνών και επειδή όλοι έγιναν ειδικοί, το παιδί της ξαδέρφης μου όταν γεννήθηκε ήταν ένα μωρό 4,5 κιλά. Ήταν μεγαλύτερο από το μωράκι που είχαμε εμείς στην σειρά που πραγματικά ήταν μια σταλίτσα.

Δεν μπορούσαμε να φέρουμε πιο μικρό μωρό, ήταν δύσκολο δεδομένου των συνθηκών ότι ήρθε ένα πραγματικό μωρό. Ήταν αγγελικά πλασμένο που πραγματικά όταν ήρθε στα χέρια μας για να κάνουμε τη λήψη και τα τρία κορίτσια κλαίγαμε», ανέφερε στην εκπομπή.

Να σημειώσουμε επίσης, πως μπαίνει στην σειρά ηθοποιός που έχουμε να δούμε 11 χρόνια στην τηλεόραση.

«Κάγκελο» ο Γιάννης Κουκουράκης - Η είδηση για τις Άγριες Μέλισσες που δεν γνώριζε

«Κάγκελο» έμεινε ο Γιάννης Κουκουράκης, με το που του μετέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ευτυχείτε, μια είδηση για τις Άγριες Μέλισσες που δεν γνώριζε.

«Το τι λέω εγώ δεν έχει σημασία, το σενάριο τι λέει. Νομίζω ότι ο Κωνσταντής θα αφήσει τη Βιολέτα να είναι μαζί με τον Μιλτιάδη. Θα υπάρξει ένταση στην οικογένεια Σεβαστού. Εγώ δεν θα σου πω τι θα γίνει, ούτε το τι έχει γραφτεί, αυτό είναι πιο ωραίο να το ανακαλύψει ο κόσμος μόνος του βλέποντας τη σειρά.

Εγώ είμαι εναντίον των σπόιλερ ούτως ή άλλως γιατί σαν θεατής δεν θα ήθελα να με προκαταβάλεις για το τι θα δω, είναι η φιλοσοφία μου αυτή», είπε αρχικά ο Γιάννης Κουκουράκης.

Όσον αφορά την είσοδο του Χάρη Σώζου στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιάννης Κουκουράκης έμεινε «κάγκελο»: «Αυτό δεν το ήξερα. Δεν ξέρω πόσο μπροστά ξέρεις απ’ ότι εγώ. Ιδέα δεν έχω, αλήθεια».

«Φυσικά και θα ήθελα η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου γιατί περνάω πολύ ωραία. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση γιατί δεν έχω τηλεόραση. Δεν έχω δει κανένα ριάλιτι, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω», είπε στην συνέχεια. Αναλυτικά αυτά είναι τα 3 πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά.