Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά για το θάνατο του αδερφού του

«Σαν σήμερα. Με αυτό το χαμόγελο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά για το θάνατο του αδερφού του

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Δημήτρη Μακαλιάς με την ανάρτηση που έκανε για το θάνατο του αδερφού του. Ο Τάσος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 12 χρόνια, έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 30 ετών.

Ο ηθοποιός, δεν ξεχνάει ούτε λεπτό τον αδερφό του, στον οποίο όπως είναι λογικό είχε τεράστια αδυναμία. Ενώ, όταν μιλάει για εκείνον τα λόγια του είναι πολύ τρυφερά.

Σαν σήμερα λοιπόν «έφυγε» από τη ζωή και ο Δημήτρης Μακαλιάς θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία μάλιστα, ράγισε καρδιές.

«Σαν σήμερα. Με αυτό το χαμόγελο. Με τον ήλιο στα μάτια, από το ταξίδι που κάναμε μαζί. Με τις υπερβολές της ειλικρίνειας. Με το φως του σκοταδιού και την ευτυχία της απεραντοσύνης. Με δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Δυό ανάσες δίπλα μου ν´ ακούω και μια να αισθάνομαι. Λείπεις...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός.

Για τον θάνατο που τον «τσάκισε» ψυχολογικά ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε και σε εκπομπή του Open και τους συγκίνησε όλους.

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Συγκινήθηκαν στον αέρα του Open

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη για το αγαπημένο ζευγάρι, ένα υπέροχο βίντεο για τη ζωή τους, τη σχέση τους και το παιδί τους. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη δεν έκρυψαν τα δάκρυα του!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν συγκινημένοι και με δυσκολία προσπαθούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. Άλλωστε είναι full in love μετά απο 15 χρόνια σχέσης!

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Δεν μας χρειάζεστε τώρα, τα είδατε, αυτοί είμαστε, φιλάκια», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.