Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της ζήτησε να σταματήσει το τραγούδι - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της ζήτησε να σταματήσει το τραγούδι - Τι συνέβη;

Η Αγγελική Ηλιάδη, εκτός από μια επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μια πολύ αφοσιωμένη μαμά που λατρεύει τους δυο γιους της. Ο ένας μάλιστα, όπως αποκάλυψε, της ζήτησε να σταματήσει το τραγούδι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται κοινά τρυφερά τους στιγμιότυπα. Ενώ, όταν νοσούσε από κορωνοϊό είχε ραγίσει καρδιές με την ανάρτηση της για τα παιδιά της.

Πριν από λίγες ώρες, η Αγγελική Ηλιάδη μέσω instastories στα οποία εμφανίζεται με τον μικρότερο γιο της Βασίλη, αποκάλυψε πως θέλει να σταματήσε το τραγούδι.

Nα σταματήσεις το τραγούδι και να γίνεις ποδοσφαιρίστρια. Να σταματήσεις και να παίξεις ποδόσφαιρο” ακούγεται να λέει ο Βασίλης στην ανάρτηση.

Αγγελική Ηλιάδη γιος

Να σημειώσουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες ότι ζει στιγμές αγωνίες. Αποκάλυψε πως ο γιος της έχει άσθμα και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο σχολείο.

Ατύχημα για τον γιο της Αγγελικής Ηλιάδη

Μετά την είδηση πως η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ένα νέο γεγονός ήρθε να «ταράξει» την τραγουδίστρια καθώς ο μεγάλος της γιος είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα, έσπασε το χέρι του και ξεκίνησε τη σχολική χρονιά με δυσκολίες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ στοργική μαμά και έτσι φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στα παιδιά της.

Μάλιστα η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να μιλήσει και για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκίνησε σήμερα για όλους τους μαθητές.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της να ποζάρει στον φακό έχοντας δεμένο το ένα του χέρι και έγραψε, «Εμείς ξεκινήσαμε δύσκολα φέτος όμως δεν μασάμε!!!! Περαστικά σου άντρα μου ..σύντομα θα είσαι και πάλι έτοιμος να γυρίσεις σε όλα όσα αγαπάς!!! Υπομονή και δύναμη».