Αδιανόητα νέα για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι - Επιστρέφει στην εκπομπή του ο...

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητα νέα για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι - Επιστρέφει στην εκπομπή του ο...

Μια είδηση που δεν περίμενε κανείς είναι η αλήθεια έγινε γνωστή για το Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι! Επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας άνθρωπος που αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Ήταν στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν ο ίδιος έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το Καλό Μεσημέρακι, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. Οι καιροί, όμως, αλλάζουν και μόλις δύο μήνες μετά, ο Στέλιος Κλώνος θα ξαναμπεί στο γνώριμο πλατό, εκεί όπου ο Νίκος Μουτσινάς τον περιμένει για το -μοναδικό είναι η αλήθεια- on air καθημερινό τους παιχνίδι.

Ο Στέλιος Κλώνος επιστρέφει στο Νίκο Μουτσινά

Ο γνωστός floor manager, άφησε την περασμένη σεζόν το δικό του στίγμα στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς συμμετείχε σε πολλά απρόοπτα και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που είδαμε στον αέρα. Ο Στέλιος Κλώνος μετρά πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά πλατό, συμμετείχε και στο Πρωινό mou στο Mega, στα πολύ επιτυχημένα χρόνια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Φέτος είναι ξανά στο Μεγάλο Κανάλι, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα. Εκεί φαίνεται πως έγινε και η συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά την περασμένη εβδομάδα. Τις μέρες που ακολούθησαν από ό,τι φαίνεται έγιναν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά -αυτός ήταν και ο λόγος της αποχώρησης- και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

«Πάγωσε» στον αέρα του Καλό Μεσημέρακι ο Νίκος Μουτσινάς - Τι συνέβη;

Στο Καλό Μεσημεράκι πριν από λίγες ημέρες, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα όσα έγιναν στην γυμνή φωτογράφηση του GNTM 3 μέχρι που κάτι που συνέβη στο πλατό τον έκανε να «παγώσει» και να χάσει τα λόγια του με το θέαμα.

Όπως ακριβώς έκανε και πέρσι, έτσι και φέτος ο Νίκος Μουτσινάς αναβιώνει τις φωτογραφήσεις του γνωστού ριάλιτι μέσα από την εκπομπή του.

Αυτή τη φορά στο πλατό πέρα από την Βάνια μπήκε και η Έβελυν Καζατζόγλου, η οποία θα βοηθούσε στο να πραγματοποιηθεί η φωτογράφηση.

Αρχικά φωτογραφήθηκαν με τα ρούχα τους, όπως ακριβώς και στο GNTM, και εν συνεχεία μπήκαν πίσω από ένα παραβάν και άρχισαν να τα… πετάνε, με τον Νίκο Μουτσινά να μένει άφωνος.

«Αυτές τα βγάζουν όντως;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δέχθηκε απίστευτο τρολάρισμα και στο Instagram..