Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το χωρισμό - «Δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον»

Τι δημοσίευσε στο Instagram;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το χωρισμό - «Δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον»

Μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να βάλει μια άνω τελεία στο γάμου του και έτσι αυτό το διάστημα μένει σε διαφορετικά σπίτια.

Οι δυο τους ακόμη δεν έχουν πάρει διαζύγιο, ενώ έχουν καθημερινή επικοινωνίας, αφού περιμένουν να δουν πώς θα επιδράσει στη σχέση τους η απόφασή τους να μείνουν χώρια.

Χθες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καινούργιο σπίτι της, στην οποία έγραψε: «Δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον… Ψάχνω για μένα». Δείτε την πρώτη της δήλωση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού τους.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Στη φόρα η αιτία χωρισμού τους - «Το φάουλ έκανε...»

Η είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Στη φόρα μάλιστα, βγήκε η αιτία που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένας άγριος καβγάς ανάμεσα τους που έφερε την οριστική ρήξη.

«Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία. Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που είπε: «Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε ωστόσο και τα πρώτα λόγια του Αριστομένη Γιαννόπουλου μετά την είδηση πως χώρισαν.