Γιώργος Λασκαρίδης: «Ναυάγησε» η συνεργασία του με το Dοτ - Τι συνέβη;

Αποκάλυψη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λασκαρίδης: «Ναυάγησε» η συνεργασία του με το Dοτ - Τι συνέβη;

Ήταν μέσα Ιουλίου όταν στο Instagram, ο Γιώργος Λασκαρίδης ανακοίνωσε πως θα μαγειρεύει του χρόνου στον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Dot». Ωστόσο, η συνεργασία τους «ναυάγησε».

Ο σεφ είναι ακόμη δεσμευμένος με συμβόλαιο από το Star. Την αποκάλυψη έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Love it».

«Τελικά δεν καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί με τον Γιώργο. Είχε έρθει στο γραφείο. Τα είχαμε πει, τα είχαμε συμφωνήσει. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα και μας είπε πως το Star δεν τον αφήνει να δουλέψει κάπου αλλού. Είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο. Έχει ξεκινήσει και στο youtube μια εκπομπή με την κοπέλα του.

Και με τη Μάγκυ Ταμπακάκη που τώρα δουλεύουμε μαζί, τα πρώτα χρόνια θέλαμε πάρα πολύ, αλλά ήταν δεσμευμένη με το συμβόλαιό της. Μόλις ελευθερώθηκε ήρθε στην εκπομπή. Οπότε τον Γιώργο μπορεί να τον δείτε του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ.

Γιώργος Λασκαρίδης: Αυτή είναι η σχέση του μετά το MasterChef με την Κατερίνα Λένη - «Είμαι εγωιστής...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2 nigh show βρέθηκε ο Γιώργος Λασκαρίδης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που έχει σήμερα με την Κατερίνα Λένη, μετά το τέλος του MasterChef.

Οι δυο τους άλλωστε είχαν σφοδρή κόντρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν συζητηθεί πολλές φορές από τις εκπομπές.

«Όταν βγήκα από το MasterChef και είδα κάποια επεισόδια, έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί με όλα τα παιδιά μέσα στο σπίτι κανένας δεν ήρθε να μου πει το παραμικρό, ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Αντιθέτως όταν είχα κάποιο πρόβλημα πήγα και το έλυσα. Με την Κατερίνα δεν ξαναμιλήσαμε μετά το MasterChef. Είμαι εγωιστής. Απλά μετά το παιχνίδι πέρασε ο καιρός και ο καθένας είχε τα δικά του προβλήματα. Μπήκαμε και στην εποχή με τον κορωνοιό» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λασκαρίδης. Δείτε την on air έκπληξη της συντρόφου του και οι πληροφορίες για το γάμο τους.