Σοκάρει ο Χρήστος Δάντης: «Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα»

Τι συνέβη με τον γνωστό τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Χρήστος Δάντης: «Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, ο Χρήστος Δάντης προκάλεσε σοκ στο κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε. Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως δέχθηκε διάφορες απειλές στα social media του.

Ο τραγουδιστής είπε: «Οι περισσότεροι λένε γιατί δεν ασχολείσαι με το αντικείμενό σου. Δέχτηκα κι απειλητικά μηνύματα «Θα έρθουμε σπίτι σου, θα σου κάνουμε αυτό ή το άλλο» . Ο καθένας πίσω από ένα τερματικό λέει ότι θέλει. Παλιότερα έδινα μεγάλη σημασία και θύμωνα αλλά τώρα δεν με ενδιαφέρει.

Καλό είναι τον άνθρωπο που το έχει καταβάλει η βλακεία, η αμεροληψία κι ημιμάθεια να τον εκθέτεις για να ξέρουν οι γύρω τι πρέπει να κάνουν. Αυτό μπορεί καμιά φορά να δείχνει «α ότι ο Δάντης είναι στα αζήτητα για αυτό βγάζει τραγούδια για να ενοχλεί και να ασχοληθούν μαζί του. Κανένας επιτυχημένος καλλιτέχνης δεν βρίσκεται στα αζήτητα, δεν μπορείς να φύγεις από τη μόδα γιατί έχεις γράψει τις προηγούμενες σελίδες της.»

Για τα reality ανέφερε: «Με κουράζει ο ήχος της τηλεόρασης, η φασαρία. Τα reality δεν αντέχονται και το τραγικό τους επίπεδο. Εκεί συνειδητοποιείς ότι ο κόσμος που ζεις δεν είναι αυτός που νομίζεις.». Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε πέσει θύμα απάτης.

Σκληρά λόγια από τον Χρήστο Δάντη - "Οι Έλληνες είναι ξερόλες, ο καταπιεσμένος..."

Σκληρά τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Δάντης, που μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μεσάνυχτα". Διαβάστε τα όσα είπε για τους Έλληνες, τους ομοφυλόφιλους και το νέο του τραγούδι "Δεν υπάρχει Θεός".

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ο Χρήστος Δάντης που αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι, που έχει φέρει χαμό αλλά και σε μια ανάρτηση που είχε κάνει στα social media και για την οποία δέχτηκε κριτική.

"Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγουδάει ροκ. Δεν ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι γιατί η εικόνα μου δεν ήταν συμβατή. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα. Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κρίνει πίσω από ένα ψευδώνυμο" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πρώτος σηκώνεται και βρίζει και λέει “αυτός είναι αδερφή”. Ο άνθρωπος που θέλει να βγει με φούστα και τακούνι στην πλατεία του χωριού του και δεν μπορεί να το κάνει, βρίζει τις αδ…ές. Έτσι είναι, είναι πραγματικά έτσι. Έκανα το ποστ στο Instagram γιατί φτάνεις σε ένα σημείο που λες “που είναι δύο μούρες να τις βαρέσω;”. Όταν εκφράζω τον θυμό μου αδιαφορώ για το πόσοι θα με στηρίξουν".

"Δεν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι “αν υπάρχει αυτός ο Θεός, που είναι; Δεν βλέπει τι συμβαίνει στον κόσμο;”. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτό το ερωτηματικό, υπάρχεις; Κι αν υπάρχεις, που είσαι; Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες που θα μας κλείσει στα σπίτια" είπε ακόμα αναφερόμενος και στο νέο του κομμάτι.

Ελεονώρα Μελέτη - Χρήστος Δάντης