Βάσω Λασκαράκη: Οι δυσκολίες που πέρασε ο Λευτέρης Σουλτάτος - «Είχε ζόρι με τη...»

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Οι δυσκολίες που πέρασε ο Λευτέρης Σουλτάτος - «Είχε ζόρι με τη...»

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για το καλοκαίρι της με την κόρη της και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και γιατί δεν είπε το ναι στην πρόταση του Alpha.

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Μείναμε στην Κρήτη σχεδόν 3 μήνες γιατί ο Λευτέρης είχε ζόρι τη δουλειά φέτος, με τα ξενοδοχεία λόγω κορωνοϊού. Οι μόνες διακοπές που πήγανε ήταν στην Κέρκυρα και στους Παξούς». Δείτε πως πέρασαν στις διακοπές τους.

Για αυτό το λόγο δεν είπε «ναι» στην τηλεόραση

«Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη και για να βλέπω τον άντρα μου! Ήθελε πολύ και η κόρη μου η Εύα» είπε η Βάσω Λασκαράκη.

«Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω “Το σόι μας”. Ήταν καρμικό και από αυτό το σήριαλ κέρδισα πολλά! Έκανα κουμπαριές φιλίες… Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή. Αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε ούτε για το κόνσεπτ και γενικά. Συζητήσαμε κάποια πράγματα δεν συμφωνήσαμε σε διάφορα πράγματα. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό. Το θέμα είναι να περνάς όμορφα μέσα σε αυτό, να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σ΄αυτό» είπε η ηθοποιός.

Λευτέρης Σουλτάτος - Βάσω Λασκαράκη: Αποκάλυψαν σε story στο instagram πως...

... ξεκίνησε αυτός ο ατελείωτος έρωτας! Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά ενεργή χρήστες των social media! Προσφάτως μέσα από ένα insta story έδωσαν στους followers τους ένα στοιχείο για την σχέση τους που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Για την ακρίβεια την αποκάλυψη έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος, αφού εκείνος δημοσίευσε πρώτα την φωτογραφία και απλά η ηθοποιός μετά την έκανε repost τονίζοντάς του πόσο πολύ τον αγαπά.

Με λίγα λόγια, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε από ένα πιάτο που έφτιαξε ο Λευτέρης και άρεσε τρελά στην Βάσω! Πόσο τα ζηλεύουμε τέτοια ειδύλλια...

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος instagram

Δείτε εδώ και τι είχε γράψει ο Τσιμιτσέλης για το ζευγάρι αυτό στο instagram πριν από λίγο καιρό!