Γενέθλια για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο - Ο επικός τρόπος που πήγε να σβήσει τα κεράκια

Πόσο χρονών έγινε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο - Ο επικός τρόπος που πήγε να σβήσει τα κεράκια

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο επιτυχημένος ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και στο βίντεο από την έκπληξη που του έκαναν έσβησε τα κεράκια με τον πιο επικό τρόπο.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στο χώρο της υποκριτικής στην Ελλάδα και στα 50 του χρόνια μετράει τεράστιες επιτυχίες, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Τα γενέθλιά του λοιπόν, τον βρήκαν να κάνει πρόβα στο θέατρο Ακροπόλ για την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης». Οι συνεργάτες του, του έκαναν έκπληξη μια τούρτα και όταν ήρθε η ώρα να σβήσει τα κεράσκια, προσπάθησε με την μάσκα ωστόσο... δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να την βγάλει.

«Αν δε μπορείς να σβήσεις κεράκια ,τα χρόνια εν μέσω κορωνοιού αφαιρούνται από το συνολικό άθροισμα» έγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Βυθίστηκε στη θλίψη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Θρήνος στην οικογένεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου και πολύς κόσμος τον αγαπάει. Για αυτό και με το που ανακοίνωσε τις δύσκολες ώρες που περνάει δέχτηκε δεκάδες μηνύματα,

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ένας πολύς σημαντικός άνθρωπος από την οικογένεια του και την είδηση έκανε γνωστή με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Αθηνά μου, τώρα για να τα λέμε από εκεί πάνω και να παίρνω την αγάπη σου, θα κοιτάζω ψηλά», έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Facebook.

Από τη ζωή έφυγε η μητέρα της συντρόφου του, στην οποία είχε αδυναμία.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θρήνος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ηθοποιούς. Έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για τις σειρές, όσο και για τις θεατρικές παραστάσεις όπου έχει πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο, έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί.