Δημήτρης Αργυρόπουλος: Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου - «Ζητάω βοήθεια..»

Η ανάρτηση για τα 11 χρόνια μακριά από τις εξαρτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Αργυρόπουλος: Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου - «Ζητάω βοήθεια..»

Συγκλόνισε με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου.

Αφορμή στάθηκαν τα 11 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την ημέρα που αποφάσισε να σταματήσεις τις εξαρτήσεις.

Ο ίδιος, είχε μιλήσει πολλές φορές για τα προβλήματα που αντιμετώπισε προκειμένου να καταφέρει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, με την Μαρία Μπακοδήμου να είναι στο πλευρό του και να τον βοηθά.

Σήμερα λοιπόν, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του και έγραψε:

«Όλοι οι άνθρωποι κάτι έχουμε που μας βασανίζει. Μικρό για τους άλλους μεγάλο για εμάς. Κάποτε όταν πονούσα το κράταγα μέσα μου από ντροπή για να κάνω τον δυνατό. Τώρα έμαθα να το εκφράζω και να ζητάω βοήθεια. Είναι οκαυ να πονάς, να πληγωθείς , να πέσεις .. και μετά να σηκωθείς. Όπως όταν ήσουν μικρός. Έπεφτες έκλαιγες και ξανασηκωνόσουν για να συνεχίσεις». Να σημειώσουμε πως τα παιδιά τους μπήκαν στο στρατό.

Εσείς ξέρετε πόσο χρονών έγινε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος;

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν "φοβάται" να μας πει την ηλικία του, με τον ίδιο να κάνει και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εσείς ξέρετε πόσο είναι;

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε γενέθλια με τον ίδιο να κάνει μάλιστα και μια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία μας είπε φυσικά και την ηλικία του.

Λένε συνήθως ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που δεν αποκαλύπτουν πότε πόσο είναι, ωστόσο σίγουρα ο Αργυρόπουλος δεν έχει θέμα να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Και γιατί να έχει άλλωστε;

Έτσι ο πρώην άντρας της Μαρίας Μπακοδήμου, που πρόσφατα έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο σε μια ανάρτηση που εκείνη είχε κάνει, ανέβασε τώρα το ποστ που θα δείτε παρακάτω και στο οποίο μας αποκαλύπτει τα πόσα έκλεισε.

Ειδικότερα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου και στην λεζάντα γράφει birthday, αλλά και την ηλικία του που είναι πλέον 50 ετών! Να πούμε ότι ψάξαμε και το ζώδιό του και βρήκαμε πως είναι Κριός.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε