Σε σχέση η Άννα Μαρία Βέλλη - Ο άνδρας που της "έκλεψε" την καρδιά μετά τον Άρη Μακρή

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση η Άννα Μαρία Βέλλη - Ο άνδρας που της

Σε σχέση φαίνεται πως είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, μετά το χωρισμό της από τον επί αρκετά χρόνια σύντροφό της, Άρη Μακρή. Ποιος είναι ο άντρας που λέγεται πως της έχει "κλέψει" την καρδιά;

Όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος - Youtuber, είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη, που εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων πλοίων και είναι άκρως γοητευτικός.

Το ζευγάρι πέρασε όλο το καλοκαίρι μαζί στα ελληνικά νησιά ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα νιώθει ανακουφισμένη που ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα μιας και της αρέσει να κρατά τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα.

Να σημειώσουμε πως, «κάγκελο» είχε μείνει, η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή. Η ίδια σε δηλώσεις που είχε κάνει τότε δεν είχε θελήσει να ξεκαθαρίσει, ποια ακριβώς ήταν η κατάσταση και τι συνέβαινε πραγματικά μεταξύ τους.

Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει το τοπίο! Είναι τελικά ο λόγος που χώρισαν Βέλλη - Μακρής; «Η αλήθεια είναι...»

Φήμες έχουν βγει το τελευταίο διάστημα και λένε πως η Έρρικα Πρεζεράκου είναι ο λόγος που χώρισαν ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Ο χορεύτριας που φέτος την απολαμβάνουμε στο Just the 2 of us, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και απάντησε σε όλα.

Όσον αφορά ωστόσο τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η συμμετοχή της στο σόου τους έφερε αρκετά κοντά με τον Άρη Μακρή, απάντησε:

Έρρικα Πρεζεράκου Γιάννης Μακρής

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς με τoν Άρη τα είχαμε από πάντα, αλλά δεν το ξέραμε απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Όχι ρε παιδιά, εντάξει», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου με χιούμορ. Δείτε εδώ πως αντέδρασε ο Άρης Μακρής, όταν τον ρώτησαν για την Βέλλη.