Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε η "άγνωστη" συζήτηση με πρόσωπο του ALPHA για εκπομπή

Τι πράγματα συζήτησαν ακριβώς;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε η

Η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου βγήκε ζωντανά στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Μεταξύ αυτών και την Ελένη Μενεγάκη, για την οποία αποκάλυψε μια άγνωστη συζήτηση που είχαν για μια εκπομπή στον ALPHA.

Σχολιάζοντας τους φετινούς παρουσιαστές ξεκίνησε από το κανάλι της: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μία αμεσότητα που δεν την περίμενα… Στο GNTM είχε ένα αποστειρωμένο πρόσωπο, δεν είχε την ελευθερία του λόγου».

«Η Δανάη το έχει πολύ με το φακό, δεν μου αρέσει η στάση του σώματός της στην εκπομπή», είπε από την άλλη γοα την Δανάη Μπάρκα.

Όσον για το Love it: «Η Ιωάννα Μαλέσκου αν και έχει μία αύρα, έχει την αγωνία αν μιλάει καλά ελληνικά… Στην Ιωάννα Μαλέσκου βγαίνει λίγο η ‘δασκάλα’. Αν και δεν θέλει να τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη την έχει αντιγράψει… Έχει δει πολλές ώρες στο σπίτι της, την Ελένη Μενεγάκη… Η Μαλέσκου δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελένη Μενεγάκη, είναι σαν να μπερδεύουμε τη βούρτσα με την…»

Στη συνέχεια μίλησε για την άγνωστη προς εμάς συζήτηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη: «Έχω πει κατ’ ιδίαν στην Ελένη Μενεγάκη ότι πρέπει να κάνει εκπομπή με συνεντεύξεις».

Να σημειώσουμε πως "χτύπησε" ξανά η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα σε μια ανάρτηση της νύφης της, Ελένη Μενεγάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απίστευτη δήλωση του Στέφανο Σαρτίνι για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Ο Στέφανο Σαρτίνι συνδέθηκε σήμερα με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να κάνει και μία πραγματικά απίστευτη δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στην ελληνική τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που βλέπουμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση ενώ ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να παρακολουθεί ριάλιτι καθώς δεν τα θεωρεί ποιοτικά.

Αυτή είναι η απίστευτη δήλωση που έκανε ο Στέφανο Σαρτίνι για την Ελένη Μενεγάκη στο Έλα Χαμογέλα

Κάποια στιγμή ο Παύλος Σταματόπουλος τον ρώτησε αν επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα και να κάνει ξανά το Τσάο. Εκείνος απάντησε θετικά και εννοείται πως στη συνέχεια τον ρώτησαν, ποια παρουσιάστρια έχει στο νου του.

«Έχω μία ιδέα για παρουσιάστρια, για μία κυρία που τώρα τελευταία σταμάτησε και χαλαρώνει. Ναι λέω την Ελένη Μενεγάκη, δε θα έκανα ακριβώς το Τσάο μαζί της αλλά ένα καινούργιο show το οποίο θα το διαμορφώσω ακριβώς πάνω σε αυτή.

Θα έβλεπα την Ελένη σε ένα βραδινό show. Είναι πολύ καλό που αποφάσισε να σταματήσει για λίγο, να έχει ένα μικρό κενό και τότε ο κόσμος θα τη θέλει ακόμα περισσότερο. Δεν πιστεύω όμως ότι η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να μείνει σπίτι.

Για να γυρίσει όμως πρέπει να κάνει ένα δυναμικό comeback, πολύ λαμπερό. Θα δείξει. Έχω δουλέψει με την Ελένη σε κάτι καλλιστεία και ήταν πολύ ωραία εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανο Σαρτίνι ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος του ξεκαθάρισε πως αν όντως γίνει κάτι τέτοιο θα ήθελε να αναλάβει την αρχισυνταξία.

Να σημειώσουμε βέβαια πως χθες έγινε και πάλι λόγος για την Ελένη Μενεγάκη στο Έλα Χαμογέλα. Δείτε εδώ τι είπε ο Κώστας Λεφάκης για την αποχώρησή της από την ελληνική τηλεόραση.