Σκάνδαλο με τον ALPHA - Βίντεο ντοκουμέντο "καίει" την παραγωγή του The Bachelor

Χαμός στο διαδίκτυο με τα πλάνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκάνδαλο με τον ALPHA - Βίντεο ντοκουμέντο

Ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στον ALPHA, με το ριάλιτι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο «καίει» και με το παραπάνω την παραγωγή του The Bachelor.

Από την πρώτη κιόλας μέρα που προβλήθηκε, το The Bachelor κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει την οργή πολλών ανθρώπων της ελληνικής τηλεόρασης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν το επεισόδιο της Παρασκευής, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε ένα σοβαρό ατύχημα με ένα αυτοκινητάκι που οδηγούσε - δείτε εδώ τι συνέβη.

Επειδή το Twitter είναι δαιμόνιο, κατάφερε να ανακαλύψει πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο από την παραγωγή καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο The Bachelor της Ελβετίας!

The Bachelor: Τέλος τα γυρίσματα στον ALPHA - Νέες πληροφορίες στο φως

Ένα από τα projects της ελληνικής τηλεόρασης που έχει πολυσυζητηθεί φέτος είναι το The Bachelor του ALPHA αλλά, οι νέες μου πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη τερματίσει τα γυρίσματά του!

Τι συμβαίνει με το The Bachelor του ALPHA

Για την ακρίβεια το κανάλι είχε υπογράψει συμφωνία με την παραγωγή για ακριβώς 40 επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, τα 40 αυτά επεισόδια έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι ο τελικός με την επιλογή της νικήτριας ανάμεσα στις φιναλίστ.

Βέβαια, να τονίσω πως δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ κοντά στο να πάρει το πράσινο και για την επόμενη σεζόν και έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι και κάποια αντρικά ονόματα που ενδέχεται να πάρουν την θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Δείτε, επίσης, εδώ πως έγινε η Κασσιανή μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Λίγα λόγια για τον πρώτο The Bachelor της Ελλάδας, Παναγιώτη Βασιλάκο

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Επαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Πέρασε και από τις πασαρέλες, όταν πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. Συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace. Πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία. Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας...

Οπως φαίνεται από το βιογραφικό του, πλέον ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι το οποίο σημειώνει ως επάγγελμά του και στο επίσημο προφίλ του στο Instagram

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε αριθμούς -Τι ηλικία, τι ύψος;

Όπως διαπιστώνουμε στην ιστοσελίδα του πρακτορείου μοντέλων Ace Models, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ύψος 1.89μ. Το προφίλ του The Bachelor μας ενημερώνει επίσης πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει περίμετρο στήθους 100, μέση 85 και μηρούς 102 εκατοστά και φορά 46 νούμερο παπούτσι.

Βεβαίως, πριν γίνει μοντέλο ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ενώ λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads, το 2017, είχε εγγραφεί στην «Τελεία», κόμμα που είχε συστήσει το 2015 ο Απόστολος Γκλέτσος.