The Bachelor: Ανανεωμένη και άλλος άνθρωπος η Κασσιανή - Τι άλλαξε μετά την αποχώρηση της;

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ανανεωμένη και άλλος άνθρωπος η Κασσιανή - Τι άλλαξε μετά την αποχώρηση της;

Κάθε εβδομάδα στο The Bachelor μια παίκτρια αποχωρεί έπειτα από απόφαση του Παναγιώτη Βασιλάκου. Έτσι λοιπόν, από τις κοπέλες που έφυγαν από νωρίς ήταν η Κασσιανή, η οποία αφότου γύρισε στο σπίτι της, ανανεώθηκε και έκανε μια αλλαγή στην εμφάνιση της.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη παίκτρια συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια στο Twitter, καθώς ο bachelor της είπε πως δεν θα ταίριαζε μαζί της ούτε και εκτός παιχνιδιού.

Η Κασσιανή, ωστόσο, όπως φαίνεται όλα αυτά τα άφησε πίσω της και πλέον με εντελώς άλλο look, αφού έβαψε τα μαλλιά της καστανά, είναι σαν άλλος άνθρωπος. Δείτε με μαγιό σε "καυτές" πόζες σε βίντεο κλιπ η Ραφαέλα του The Bachelor.

The Bachelor Κασσιανή

Ενώ, την Παρασκευή είδαμε μια την πιο πρόσφατη αποχώρηση από το ριάλιτι. Ποια δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βασιλάκο;

The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Σία πριν τις πλαστικές - Στο πρόσωπο είναι αγνώριστη

Η Σία την οποία έχουμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor, πριν κάτι χρόνια πριν τις πλαστικές, ήταν αγνώριστη. Στο πρόσωπο σαν... άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα η Αναστασία Βοσκανίδου είναι μια από τις παίκτριες που έχει καταφέρει να έχει λίγο πιο κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αφού είναι από τις πρώτες παίκτριες που φιλήθηκε στο στόμα στο δεύτερο επεισόδιο.

Η 26χρονη μελαχρινή πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση λόγω των πλαστικών που έχει κάνει.

Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές η Σία από το The Bachelor

Πριν τις πλαστικές ωστόσο, η Σία στο πρόσωπο ήταν σαν άλλος άνθρωπος. Πριν από αρκετά χρόνια είχε λάβει συμμετοχή και σε καλλιστεία.

Σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα Miss Πελοπόννησος, όπου και κέρδισε τον τίτλο.