Big Brother: Η μητέρα της Αφροδίτης μίλησε για τις εμφανίσεις της - «Αν ήταν πολύ σεμνή θα έλεγα πως...»

Απίστευτες δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η μητέρα της Αφροδίτης μίλησε για τις εμφανίσεις της - «Αν ήταν πολύ σεμνή θα έλεγα πως...»

Την μητέρα της Αφροδίτης από το Big Brother συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μίλησε για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της κόρης της μέσα στο σπίτι.

Η συγκεκριμένη παίκτρια, είναι η πιο πολυσυζητημένη μέσα στο ριάλιτι, καθώς εκτός του ότι είναι ένας πολύ έντονος χαρακτήρας, οι φωτογραφίες της που... χαρίζει πλάνα στο κοινό, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Όπως αυτό με το ορθάνοιχτο μπουρνούζι.

«Η Αφροδίτη είναι έτσι, αν ήταν πολύ σεμνή θα έλεγα πως κάτι συμβαίνει με αυτήν, και στο σπίτι κυκλοφορεί με το σορτσάκι, χωρίς σουτιέν, αυτή είναι η Αφροδίτη», δήλωσε η ίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα της: «Έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, μας έβγαλε από πολλές δυσκολίες με το χαμόγελό της. Εγώ κλαίω πολύ εύκολα με τα πάντα και αυτή με κοροϊδεύει. Ελπίζω να κερδίσει για να λυθούν τα χέρια της, να πάρουμε μια ανάσα αλλά όχι πως θα πεθάνουμε αν δεν το πάρουμε».

Big Brother: Αναστάτωση για την Αφροδίτη στην έναρξη του Live - Το μεγάλο δίλημμα

Το Big Brother ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο live με ένα «ωμό» δίλημμα που προκάλεσε πολύ μεγάλη αναστάτωση στην Αφροδίτη με το «καλησπέρα» σας. Η πολυσυζητημένη παίκτρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση ωστόσο διάλεξε το καλύτερο για εκείνη.

Από την προηγούμενη ζωντανή μετάδοση, μάλιστα, είχαν ανακοινωθεί αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο παίζεται το ριάλιτι, με το Big Brother να δείχνει… άγριες διαθέσεις, αφού η κλήση της Αφροδίτης στο δωμάτιο επικοινωνίας ήταν κάτι πραγματικά αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα, ο «Μεγάλος Αδελφός» της ανακοίνωσε, ότι η μητέρα της βρισκόταν ως καλεσμένη και θα μπορούσε να τη δει. Θα έπρεπε, όμως, να διαλέξει ανάμεσα στη μητέρα της και την ασυλία της επόμενης εβδομάδας, όπως της ανακοίνωσε. Η Αφροδίτη, τελικά, διάλεξε τη μητέρα της και όταν είδε κατέρρευσε! Δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε σήμερα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το Big Brother.