Το Πρωινό: Έγινε η αποκάλυψη για την Έλενα Μπάση του The Bachelor - «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται...»

Έριξε τη «βόμβα» η Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Έγινε η αποκάλυψη για την Έλενα Μπάση του The Bachelor - «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται...»

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε σήμερα το πρωί τα όσα είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο The Bachelor και η Φαίη Σκορδά δε δίστασε να κάνει μία σούπερ αποκάλυψη για την Έλενα Μπάση και για το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή, μετά το τέλος του ριάλιτι.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την παίκτρια που έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας μέρα που εμφανίστηκε στο ριάλιτι του έρωτα.

Η Φαίη Σκορδά μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε πως γνωρίζει από παλιά την Έλενα Μπάση και οι πληροφορίες της λένε ότι πλέον η τραγουδίστρια, δεν βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Έχω μια πληροφορία ότι η Έλενα Μπάση που μου είναι πολύ συμπαθής… Εγώ τη γνωρίζω από παλιά, έρχονταν σε εκπομπές… Έχω την αίσθηση πως είναι στην Αμερική αυτή τη στιγμή» είπε η Φαίη Σκορδά.

Αυτό σημαίνει πως η Έλενα Μπάση έχει αποχωρήσει από τη βίλα που γυρίζεται το «The Bachelor» και δε θα ανάμεσα στις φιναλίστ, αν και έδωσε ένα καυτό φιλί με τον Βασιλάκο.

Σκάνδαλο με τον ALPHA - Βίντεο ντοκουμέντο "καίει" την παραγωγή του The Bachelor

Ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στον ALPHA, με το ριάλιτι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο «καίει» και με το παραπάνω την παραγωγή του The Bachelor.

Από την πρώτη κιόλας μέρα που προβλήθηκε, το The Bachelor κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει την οργή πολλών ανθρώπων της ελληνικής τηλεόρασης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν το επεισόδιο της Παρασκευής, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε ένα σοβαρό ατύχημα με ένα αυτοκινητάκι που οδηγούσε - δείτε εδώ τι συνέβη.

Επειδή το Twitter είναι δαιμόνιο, κατάφερε να ανακαλύψει πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο από την παραγωγή καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο The Bachelor της Ελβετίας!