Στεφανία Λυμπερακάκη: "Φωτιά" η ανακοίνωση της για την Eurovision 2021

Από τις πιο ταλαντούχες νεαρές κοπέλες...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στεφανία Λυμπερακάκη:

Στο πλατό του "φλΕΡΤ" φιλοξένησε η Νάντια Κοντογεώργη την Στεφανία Λυμπεράκη, την νεαρή πανέμορφη τραγουδίστρια.

Η teen star συμμετείχε στο Ολλανδικό Voice Kids όπου και ξεχώρισε για τις εκπληκτικές φωνητικές της ικανότητες, τις οποίες μπορείς να απολαύσεις σε όλα τα covers που ανεβάζει στο Instagram και το YouTube. Είναι το απόλυτο teen icon στην Ολλανδία και έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων fan.

Ξεκίνησε να τραγουδά από οκτώ ετών και έχει πάρει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Αναφορικά με την Eurovision, δήλωσε πώς ήταν το όνειρο της να συμμετάσχει σε αυτόν τον διαγωνισμό: «Έκλαιγα. Ήταν το όνειρο μου και τώρα θα γίνει αληθινό. Δεν βλέπω την ώρα. Έβλεπα την Eurovision από μικρό κοριτσάκι». Παρά την φετινή ακύρωση του διαγωνισμού, ανέφερε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες.

«Θέλω να τραγουδάω, δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο» δηλώνει η Στεφανία για αυτό και σπουδάζει μουσική.

Δες αναλυτικά το απόσπασμα εδώ:

Η Στεφανία έσπασε την σιωπή της για την Eurovision!

Eurovision: Διάσημος τραγουδιστής ο σύντροφος της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Η Στεφανία Λυμπρακάκη, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision και του χρόνου, είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι επίσης διάσημος τραγουδιστής στην Ολλανδία, και είναι μέρος ενός boyband που τρελαίνει τα κορίτσια.

Η νεαρή τραγουδίστρια ζει τον έρωτά της και με το παραπάνω με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι έχει μεγάλο φαν κλαμπ στην Ολλανδία και όχι άδικα.

Ο σύντροφος της Στεφανίας ονομάζεται Γιανς και πρόκειται για έναν επίσης τραγουδιστή της Ολλανδίας. Ο ίδιος ανήκει στο ολλανικό boyband, Fource, και έχει την ίδια ηλικία με την καλή του.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφίες με τον Γιανς, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Δείτε εδώ και το νέο τραγούδι που έβγαλε η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την ακύρωση της Eurovision.