Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» τον Θοδωρή Μαραντίνη από την εκπομπή

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» τον Θοδωρή Μαραντίνη από την εκπομπή

Η Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» από την εκπομπή της τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το γεγονός έγινε γνωστό, πριν από λίγες εβδομάδες και κανένας δεν είναι βγει να κάνει κάποια δήλωση, με πολλούς να αναρωτιούνται αν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, μιλώντας στον ΑΡΤ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με εμένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν ανάμεσα στο Θοδωρή και στο κανάλι. Μεταξύ τους ότι έχει δημιουργηθεί. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν είχα εγώ εμπλοκή. Δεν είπα θέλω να φύγουν οι Onirama από τους τίτλους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ωστόσο και τη δημόσια αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Συγκίνηση με τη φωτογραφία των παιδιών τους

Τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησαν το σχολείο σήμερα και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκινητική φωτογραφία με τους δύο γιους της.

Μετά από πολλές συζητήσεις και πολλές αποφάσεις, τα σχολεία άνοιξαν με τους μαθητές να πηγαίνουν στις τάξεις με μάσκα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει τη νέα αυτή ιδιαίτερη χρονιά και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι δύο γιοι της λίγο πριν μπουν στο σχολείο τους με τις μάσκες τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

«Πρώτη μέρα σχολείο.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα φωτογραφίες, πρώτη φορά με μάσκα..

Καλή δύναμη αγάπες μου, όλα περνάνε ή συνηθίζονται... Ας ευχηθούμε το πρώτο... #kaliarxi», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα πριν από δύο μέρες. Δείτε την εντυπωσιακή έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της.