Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έξαλλη με όσα ακούγονται - "Δεν υπάρχει κανένα διαζύγιο, όλα αυτά είναι συκοφαντίες!"

Όλα θα τα δείξει ο χρόνος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έξαλλη με όσα ακούγονται -

Ακούγεται πολύ τις τελευταίες μέρες και είναι αλήθεια. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Πλέον ελεύθερη και ωραία δηλώνει η πρώην παίκτρια του "My style rocks" η οποία έφυγε από το σπίτι που είχαν μαζί και μένει αλλού μόνη της.

Την ίδια συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας η κάμερα του Πρωινού και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας και δήλωσε πως δεν υπάρχει διαζύγιο και ότι η ίδια και ο σύζυγός της έχουν επικοινωνία και κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έχουμε μιλήσει για διαζύγιο, έχουμε κάνει απλά ένα διάλειμμα. Γενικά δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου. Ακόμη και στον γάμο μου μπορεί να είχα μοιραστεί κάποιες εικόνες και ποστ, αλλά πολλά πράγματα δεν τα ήξερε ο κόσμος. Όποτε προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ και να μην πω τίποτα. Είναι κάτι πιο προσωπικό. Είμαστε πολύ καλά, επικοινωνούμε. Αυτό μετράει. Έχει τοποθετηθεί ήδη ο Αριστομένης. Δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός, μιλάμε καθημερινά, έχουμε επικοινωνία. Αυτά είναι συκοφαντίες απλά. Δεν υπάρχει λόγος να λέγοντα τέτοια πράγματα, γιατί είμαστε παντρεμένο ζευγάρι, δεν είμαστε απλά σε σχέση. Είναι βαριές κουβέντες αυτές. Έχουμε πει ότι δεν είναι τίποτα οριστικό. Είναι όλα στον αέρα. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωση για τον χωρισμό

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω:

Η αινιγματική ανάρτηση της Παναγιώταρου!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε υπερπολυτελέστατο σπίτι μετά το χωρισμό από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Μετά το χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε σε δικό της σπίτι και η διακόσμηση του είναι απίστευτη.

Η ξανθιά καλλονή νοίκιασε ένα υπερπολυτελέστατο διαμέρισμα στην Ακρόπολη και μας έδειξε μερικούς από τους εσωτερικούς χώρους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είναι ένα τέλειο δυάρι με απίστευτη θέση, με την διακόσμηση όπως μπορούμε να καταλάβουμε, να έχει επιμεληθεί η ίδια καθώς είναι girly. Στην κρεβατοκάμαρα επικρατεί κυρίως το ροζ χρώμα. Δείτε ωστόσο τα πρώτα λόγια του Αριστομένη Γιαννόπουλου μετά την είδηση πως χώρισαν.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αριστομένης Γιαννόπουλος χωρισμός

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χωρισμός

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σπίτι