Δόκτωρ Χταπόδιας: Η πραγματική του ταυτότητα και η σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη

Τα μάθαμε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δόκτωρ Χταπόδιας: Η πραγματική του ταυτότητα και η σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη

Ο γνωστός κωμικός και youtuber, Δόκτωρ Χταπόδιας, μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και συγκεκριμένη στην Σοφία Μανουσακίδου. Αποκαλύπτει το πραγματικό του όνομα και την σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη.

Ο Χταπόδιας, ή αλλιώς Παντελής, που είναι το αληθινό του όνομα, συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου "Joker" με τον Αλέξη Γεωργούλη, στο οποίο παρενέβη τηλεφωνικά η σύντροφος του, Στέλλα.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του "Power of Love" απάντησε: «Ναι είμαι η σχέση της Στέλλας Μιζεράκη. Φοβάμαι μην πω κάτι παραπάνω και με κυνηγάει στο σπίτι. Μένουμε μαζί. Τη γνώρισα στην καραντίνα. Κάνω δουλειές στο σπίτι»

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη:

Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Στέλλα!

«Τρελός» ο Χταπόδιας - Τι το απίστευτο έκανε για τα μάτια της Στέλλας Μιζεράκη;

Φουλ ερωτευμένοι είναι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Χταπόδιας και το απέδειξαν με μια απίστευτη κίνηση. Για τα μάτια της νικήτριας του Power of love, ο Instagramer έκανε τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της καλής του.

Την είδηση έκαναν γνωστή στο Πρωινό και συγκεκριμένα η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία καθημερινά μας μεταφέρει τα νέα που κυκλοφορούν στα social media, αλλά και τα hot νέα της showbiz.

Χταπόδιας Στέλλα Μιζεράκη Τατουάζ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Χταπόδιας έκανε ένα μεγάλο τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη, έπειτα από μόλις δυο μήνες που βρίσκονται σε σχέση.

Η Στέλλα Μιζεράκη είχε κάνει και μια αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο πριν από ένα χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του. Γιατί η μητέρα του αποφάσισε να φορέσει λευκά;