GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας - "Μου ήταν πολύ δύσκολο, με κατέβαλε"

Όλα όσα δήλωσε μετά την αποχώρηση της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας -

Μετά την χθεσινή αποχώρηση από το GNTM 3, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου βρέθηκε σήμερα (06/10) στο πλατό της "Φωλιάς των ΚΟΥ-ΚΟΥ" και αποκάλυψε τα πάντα για την έως τότε εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η καλλονή παίκτρια δεν έριξε κάποιο "καρφί" ούτε φάνηκε να δείχνει εκνευρισμένη και απογοητευμένη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Είμαι πολύ καλά. Έχω συνειδητοποιήσει την αποχώρησή μου και είμαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή.», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για την φωτογράφιση και το ντισαβαντάζ του Αιμιλιάνο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ δύσκολο να χειριστώ το prop που μου έδωσε και συνδυάστικα με την ξαπλώστρα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να την χειριστώ, να την ανοίξω, ούτε να την σηκώσω. Δεν με βοήθησε στο εκφραστικό κομμάτι, δεν με βοήθησε να βγάλω ένταση στο πρόσωπο. Δεν τσαντίστηκα με τον Αιμιλιάνο, γιατί δεν το έκανε κακοπροαίρετα. Αλλά σίγουρα σκέφτηκα τι θα γινόταν, αν δεν μου είχε δοθεί η ξαπλώστρα. Με κατέβαλε.»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3!

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Αυτή είναι ξανθιά καλλονή που θα «τρελάνει» το σπίτι του GNTM 3

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει για τα καλά το GNTM 3, σας βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα, για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, την ξανθιά καλλονή που το έχει βάλει σκοπό να «τρελάνει» για τα καλά τους κριτές.

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα του GNTM σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design.

Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου από το GNTM έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW. Στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη.

Στο GNTM η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου θα προσπαθήσει να συνδυάσει το ελληνικό ταπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή.

Motto: “Άδραξε τη στιγμή”

Ας ρίξουμε και μια ματιά στο Instagram της!

Βέβαια βρήκαμε και όλες τις λεπτομέρειες για τον Δημοσθένη Τζουμάνη, τον «γύπα» του GNTM 3. Δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε.