GNTM 3 - Highlights 05/10: Τα ντισαβαντάζ, τα "καρφιά" και η αποχώρηση έκπληξη

Αρκετά έντονο επεισόδιο...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 - Highlights 05/10: Τα ντισαβαντάζ, τα

Το χθεσινό επεισόδιο (05/10) του GNTM 3 ήταν γεμάτο ανατροπές. Ο Αιμιλιάνο απέσπασε έντονες αντιδράσεις από τα άτομα που επέλεξε να τους "χαρίσει" το ντισαβαντάζ, η Ρασέλ ασφαλώς δεν άφησε τίποτα να μείνει ασχολίαστο και φυσικά δεν έλειπαν τα ξεσπάσματα των κριτών.

Το σπίτι του GNTM 3 μας υπόσχεται πολλά, μιας και έχουν ήδη αρχίσει οι κόντρες και οι κλίκες.

GNTM 3: Όπλα και μάχες στο concept της σημερινής δοκιμασίας!

Το GNTM 3 ξεκίνησε και αυτή τη βδομάδα με τις προσδοκίες όλων να είναι πολύ ψηλές! Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε μια αναπάντεχη δοκιμασία που θα λερώσει τους παίκτες!

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες πρέπει να διαφημίσουν ένα αντηλιακό και να έρθουν σε "μάχη" με τον ήλιο σε μια παραλία της Αττικής!

Σίγουρα αυτό θα δυσκολέψει τους παίκτες καθώς θα πρέπει να βγάλουν από μέσα τους τον άγριο εαυτό τους και να κερδίσουν αυτή τη μάχη! Δείτε το πλεονέκτημα του Αιμιλιάνο!

GNTM 3: Σε ποιους έδωσε το ντισαβαντάζ ο Αιμιλιάνο;

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3, οι παίκτες πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με την μάχη με τον ήλιο και να παλέψουν ώστε να προστατευθούν! Ο Αιμιλιάνο ως ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας μπορούσε να μοιράζει ντισαβανταζ σε 3 παίκτες!

Οι παίκτες λοιπόν που έδωσε το ντισαβανταζ είναι ο Παναγιώτης Πέτσας καθώς θεωρήθηκε δυνατό χαρτί με υψηλά στάνταρ, η Ρασέλ καθώς έχει δείξει τον δυναμισμό της και τελευταίος ο Δημοσθένης!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζενεβιέβ εντυπωσιάστηκε με την στρατηγική του Αιμιλιάνο! Δείτε τους παίκτες που αποχωρούν!

GNTM 3: Έριξε ξανά τα "πυρά" της η Ρασέλ - "Ξερνάω, είναι παιδάκια!"

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. Η Ρασέλ για ακόμα μια φορά έριξε τα πυρά" της!

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Αιμιλιάνο είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης. Οι επιλογές του, μάλιστα, πυροδότησαν αντιδράσεις, καθώς επέλεξε τον Παναγιώτη, τη Θεοδώρα Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Η Ρασέλ, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό και ξέσπασε λέγοντας: Δείτε τους παίκτες που αποχωρούν!

«Δεν μπορώ, ξερνάω. Πες την αλήθεια, ότι την επιλέγω γιατί δεν τη συμπαθώ. Δεν καταλαβαίνω, ότι να ναι, παιδάκια. Έκοβα και το χέρι μου ότι θα με διαλέξει. Αυτό με την παρέα ήταν… πέντε χρονών. Τα παιδάκια είναι παιδάκια ακόμα, έχουν μείνει πέντε ετών και δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος παραπάνω».

GNTM 3: "Πάγωσαν" όλοι με τον "γύπα" - Τι έκανε;

Στο νέο επεισόδιο του GNTM 3, ο Αιμιλιάνο, κλήθηκε να επιλέξει τρεις συμπαίκτες του, δίνοντάς τους το ντισαβαντάζ για τη νέα δοκιμασία. Τα πρόσωπα που επέλεξε ο Αιμιλιάνο ήταν η Ρασέλ, ο Παναγιώτης και ο Δημοσθένης. Ο τελευταίος μάλιστα εξέπληξε κριτές και παίκτες!

Ο Δημοσθένης σίγουρα δεν αποτελεί ένα από τα φαβορί και με βάση τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής και οι παίκτες, έχουν καταλάβει πως δεν αποτελεί απειλή.

Μετά όμως από το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (5/10), ίσως, κάποιοι να άλλαξαν γνώμη.

Κι αυτό συνέβη γιατί ο Δημοσθένης τα πήγε εκπληκτικά στη δοκιμασία! Όσα δεν ξέρετε για τον Δημοσθένη!

Τόσο οι παίκτες όσο και οι κριτές, δεν το άφησαν ασχολίαστο!

GNTM 3: Εκτός εαυτού ο Καράβας - "I don't give a f***"

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. O Κωνσταντίνος έκανε τον Γιώργο Καράβα να βγει από τα ρούχα του!

Πιο συγκεκριμένα το golden pass του φετινού παιχνιδιού ήθελε να πάει κόντρα στον ρόλο που έπρεπε να μπει παριστάνοντας πως βρίσκεται σε πόλεμο , κάτι που ενόχλησε τον Γιώργο Καράβα που που επισήμανε πως αυτό σε μια πραγματική δουλειά δεν μπορεί να το πει!

Μάλιστα η φράση που θα του έλεγε δεν ήταν άλλη από "I don't give a f***". Δείτε προηγουμένως που έδωσε το ντισαβανταζ πο Αιμιλιάνο!

GNTM 3: Το γράμμα της Χρύσας μετά την αποχώρηση της - "Να βγάλετε τον καλύτερο..."

Η Χρύσα Καβράκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη προηγούμενη δοκιμασία, και ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το GNTM 3. Στο σημερινό επεισόδιο, οι συμπαίκτες της διάβασαν το γράμμα που άφησε η Χρύσα, λίγο μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του reality μόδας.

«Ήταν μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες και χάρηκα που ήσασταν μέρος αυτής. Σας αγαπώ πολύ και χαίρομαι για καθέναν από εσάς.

Εύχομαι να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό και δείξετε πόσο δυνατό είναι το GNTM 3 φέτος. Θα μου λείψετε πολύ και θα τα πούμε έξω. Love you Χρύσα. Και να γελάτε» έγραφε χαρακτηριστικά το γράμμα. Δείτε προηγουμένως που έδωσε το ντισαβανταζ πο Αιμιλιάνο!

GNTM 3: Το επικό rap battle ανάμεσα σε Δημοσθένη και Σκουλό!

Η ώρα της κρίσης ήρθε για μια ακόμα φορά στο GNTM 3! Μετά από μια δοκιμασία που οι παίκτες έπρεπε να δώσουν "μάχη", βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές! Αυτή τη φορά υπήρχε ένα επικό rap battle ανάμεσα στον Δημοσθένη που έχει συνηθίσει να ραπάρει αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό!

Ναι καλά ακούσατε, μετά απο ένα rap τραγούδι της στιγμής που σκαρφίστηκε ο παίκτης και διασκέδασε τους πάντες, ο Δημήτρης Σκουλός μιας και η φωτογραφία του παίκτη ήταν φανταστική του αφιέρωσε και αυτός ένα τραγούδι! Δείτε την καταπληκτική φωτογράφιση του..."γύπα"

GNTM 3: Έξαλλη η Καγία με την κριτική της Ζενεβιεβ - "Θα τρελαθώ"

Άλλη μια διφωνία ανάμεσα στις κυρίες της κριτικής επιτροπής. Στο νέο επεισόδιο του GNTM 3 η Βίκυ Καγιά δεν πίστευε τα όσα άκουγε από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία συμφωνούσε και με τον Άγγελο Μπράτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ειρήνη Μητράκου, παρουσίασε τη λήψη της στο στούντιο με τους κριτές.

«Είναι μία εικόνα που έχει ακριβώς αυτό που ζητήσαμε. Έχει όλη την ορμή, είσαι στον αέρα», είπε η Ζενεβιέβ και η Καγιά αμέσως αντέδρασε: «Καλέ θα με τραλάνετε; Είναι η Ειρήνη μέσα στο κόνσεπτ. Θα τρελαθώ παιδιά». Εκτός εαυτού και ο Γιώργος Καράβας!

gntm μιστράκου

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία!

Ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία ήρθε στο τέλος της στο GNTM 3 με τα πάνω της και τα κάτω της! Στο τέλος της ημέρας οι κριτές αποφάσισαν ποιος είναι ο παίκτης που τα πήγε καλύτερα από όλους!

Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες ανήκαν σε αγόρια αφήνοντας πίσω τα κορίτσια του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα ο Δημοσθένης, ο Έντουαρτ και ο Ανδρέας είχαν τις 3 καλύτερες φωτογραφίες.

Τελικα μια ήταν η προσπάθεια που ξεχώρισε και ήταν αυτή του Έντουαρτ, οποιος τα πήγε φανταστικά! Δείτε την καταπληκτική φωτογράφιση του..."γύπα"

GNTM 3: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

Ακόμα ένα επεισόδιο GNTM 3 έφτασε στο τέλος του και μια παίκτρια δεν τα κατάφερε να συνεχίσει. Σύμφωνα με τους κριτές η απόδοση της ήταν η χειρότερη.

Οι τρεις κοπέλες με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Λία, η Αλεξάνδρα και η Ειρήνη! Οι κοπέλες δυσκολεύτηκαν αρκετά με το concept της φωτογράφισης και γι' αυτό βρέθηκαν στην δύσκολη θέση,

Τελικά μια ήταν αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Αλεξάνδρα η οποία αποχαιρέτησε κριτές και συμπαίκτες και αποχώρησε.

GNTM 3: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

Ακόμα ένα επεισόδιο GNTM 3 έφτασε στο τέλος του και μια παίκτρια δεν τα κατάφερε να συνεχίσει. Σύμφωνα με τους κριτές η απόδοση της ήταν η χειρότερη.

Οι τρεις κοπέλες με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Λία, η Αλεξάνδρα και η Ειρήνη! Οι κοπέλες δυσκολεύτηκαν αρκετά με το concept της φωτογράφισης και γι' αυτό βρέθηκαν στην δύσκολη θέση,

Τελικά μια ήταν αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Αλεξάνδρα η οποία αποχαιρέτησε κριτές και συμπαίκτες και αποχώρησε.

TAGS