GNTM: Έγινε γνωστή η είδηση για το σημερινό 6/10 επεισόδιο - "Χαμός" με τον Έντουαρντ

Θα φέρουν τα πάνω κάτω οι επιλογές του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Έγινε γνωστή η είδηση για το σημερινό 6/10 επεισόδιο -

"Χαμό " πρόκειται να δημιουργήσει ο Έντουαρντ στο σημερινό 6/10 επεισόδιο του GNTM 3 και η είδηση έγινε γνωστή. Θα γίνει πανικός και θα έχουμε εντάσεις.

Όσα θα δούμε στο σημερινό 6/10 επεισόδιο του GNTM

Στο χθεσινό 9ο επεισόδιο (Δευτέρα 5.10), ένα ακόμη κορίτσι αποχώρησε ενώ και στη δεύτερη δοκιμασία του διαγωνισμού ένα αγόρι είχε την καλύτερη φωτογραφία.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και ήταν αυτή που αποχώρησε. Δείτε τις πρώτες της δηλώσεις.

O Έντουαρντ Στεργίου ήταν αυτός που “πήρε τη δουλειά”, όπως χαρακτηριστικά λένε οι κριτές, για τον καλύτερο ή την καλύτερη της δοκιμασίας.

Με την αποχώρηση ενός ακόμα κοριτσιού από την τελευταία δοκιμασία, τα αγόρια φαίνεται να αμφισβητούν ανοιχτά την κυριαρχία των κοριτσιών στον διαγωνισμό.

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 3 επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για τα μοντέλα, καθώς η Βίκυ Καγιά και ο coach Γιώργος Καράβας, κάνουν την επίσκεψη τους για ένα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό μάθημα πόζας σε ζευγάρια. Τα παιδιά θα μάθουν από πρώτο χέρι ότι η καλή επικοινωνία και η συνεργασία είναι απαραίτητα ζητούμενα στο modelling.

Έχοντας μείνει πια 18 στη διεκδίκηση του τίτλου, οι παρέες και οι συμμαχίες, που θα καθορίσουν και τις στρατηγικές κινήσεις των διαγωνιζομένων, μοιάζουν να είναι ξεκάθαρες.

Ο Έντουαρντ, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει στην προηγούμενη δοκιμασία, έχει τη δυνατότητα να είναι ο ''matchmaker'' των ζευγαριών, που θα φωτογραφηθούν στο πλαίσιο του concept των «εναλλακτικών γάμων» από την καλεσμένη φωτογράφο, Αλεξάνδρα Αργύρη.

Οι επιλογές του όμως θα φέρουν αντιδράσεις, διαφωνίες και εντάσεις. Κάποια ζευγάρια θα καταφέρουν να συνεργαστούν με αρμονία και θα επιβεβαιώσουν τη ρήση του Αισώπου “η ισχύς εν τη ενώσει”. Όμως για άλλους, η συνεργασία θα αποδειχθεί αδύναμη και η επιλογή του Έντουαρντ μοιραία.

Ποιοι θα καταφέρουν να “ριζώσουν” για τα καλά στον διαγωνισμό και ποιος ή ποια θα χωρίσει οριστικά τον δρόμο του από το GNTM 3;

Καταρρέει το GNTM 3 - Σε άσχημη θέση η Βίκυ Καγιά

Απίστευτες δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζει φέτος στην prime time ζώνη το GNTM 3, το ριάλιτι του STAR, καθώς στα νούμερα φαίνεται να... καταρρέει αργά!

Για την ακρίβεια, το show στην χθεσινή 5/10 μάχη της τηλεθέασης ηττήθηκε από τα projects του ΑΝΤ1, όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 15,1
  • ALPHA: Αγγελική 11,2
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 15,2
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 21,5
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,6
  • STAR: Greece Next Top Model 25.5
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10.8
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 4.8
  • OPEN: Κατάσκοπος κατά τύχη 6,8

Δείτε εδώ τα highlights του σημερινού επεισοδίου!

Η Βίκυ Καγιά, όμως, η παρουσιάστρια αυτού δεν έχει να αντιμετωπίσει αυτή την περίοδο μόνο τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά και το ΕΣΡ! Διαβάστε παρακάτω τις εξελίξεις...