GNTM: Γυρίζουν στο διαδίκτυο ακατάλληλες φωτογραφίες της πιο όμορφης μελαχρινής παίκτριας

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε για ακόμα μια φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Γυρίζουν στο διαδίκτυο ακατάλληλες φωτογραφίες της πιο όμορφης μελαχρινής παίκτριας

Τρομακτικές διαστάσεις έχει λάβει πλέον η διαρροή προσωπικών φωτογραφικών και βίvτεο αναγνωρίσιμων στο ευρύ κοινό γυναικών, με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να καλείται να διαλευκάνει ακόμα μία υπόθεση με πρωταγωνίστρια διάσημη περσόνα. Πρόκειται για μία από τις διασημότερες και πιο όμορφες μελαχρινές παίκτριες που πέρασαν από GNTM του Star, η οποία εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ακριβώς όπως… δεν θα έπρεπε ποτέ να τη δούμε.

Συγκεκριμένα, άγνωστος κυκλοφόρησε μερικές ώρες πριν πληθώρα «απαγορευμέvων» της φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζεται γυμvή, σε πόζες διόλου κατάλληλες, ενώ σε ορισμένες λήψεις φαίνεται να ικανοποιεί τον εαυτό της.

Η εν λόγω κοπέλα, μάλιστα, όσο βρισκόταν στο ριάλιτι δήλωνε σε σχέση και πολύ ερωτευμένη ενώ πολλάκις την έχουμε δει να ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της.

Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση για την κυκλοφορία του υλικού αυτού…

Ωστόσο, δείτε εδώ και το ροζ βίντεο που είχε κυκλοφορήσει για παίκτρια του MasterChef

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ακατάλληλο βίντεο και παίκτριας του GNTM 3 στην φόρα

Τα σκάνδαλα δεν έχουν σταματημό αφού κάθε μέρα που ξημερώνει έρχονται στο φως ακατάλληλα βίντεο με στιγμές που αφορούν παίκτριες ελληνικών ριάλιτι! Σήμερα, ας πούμε, η εφημερίδα Espresso έβγαλε στη φόρα υλικό από παίκτρια του GNTM 3 σε... πολύ προσωπικές στιγμές

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η συγκεκριμένη παίκτρια έφτασε μέχρι τα Bootcamp αλλά δεν μπήκε στο σπίτι των wannabe supermodels! Η συγκεκριμένη κοπέλα που οι αισθησιακές της φωτογραφίες στα social media προκαλούν εγκεφαλικά στους χιλιάδες ακολούθους της, δεν φανταζόταν ότι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων με τον παρτενέρ της (ο οποίος είναι αυτός που την βιντεοσκοπεί, όχι στα κρυφά αλλά με την συναίνεσή της), θα έκαναν τις τελευταίες ώρες τον κύκλο του διαδικτύου!

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο, στο οποίο το ζευγάρι έχει παραδοθεί στους νόμους της ηδονής!

Αυτές είναι οι κάποιες φωτογραφίες της παίκτριες του GNTM 3 από το ακατάλληλο βίντεό της που βγήκε στην φόρα

GNTM 3 ροζ βίντεο παίκτριας

Δείτε εδώ και το ροζ βίντεο παίκτριας του MasterChef!