Ροζ βίντεο MasterChef - Η πρώτη αντίδραση της παίκτριας

Νέες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ροζ βίντεο MasterChef - Η πρώτη αντίδραση της παίκτριας

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το καυτό βίντεο με παίκτρια του Big Brother, αυτή τη φορά κυκλοφορεί νέο βίντεο, με πρωταγωνίστρια πρώην παίκτρια του MasterChef.

Η συγκεκριμένη μάλιστα ανήκει στην κατηγορία των πιο διάσημων παικτών που πέρασαν από το πλατό του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο επίμαχο βίντεο διάρκειας δυο λεπτών και 35 δευτερολέπτων, η πρώην παίκτρια του MasterChef βιντεοσκοπεί τον εαυτό της στο σαλόνι, ενώ είναι μόνη της.

Το εν λόγω βίντεο φαίνεται πως έφτασε στα χέρια αδίστακτων που το ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μετά τη διαρροή του ροζ βίντεο στο internet, η πρώην παίκτρια του MasterChef ζήτησε την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που κρύβεται πίσω από τη διαρροή του καυτού υλικού.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Σκάνδαλο για το MasterChef της Ελλάδας - Στη φόρα ροζ βίντεο πρώην παίκτριας

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό αφού... ροζ βίντεο παικτών ριάλιτι κάνουν την εμφάνισή τους από το... πουθενά! Μετά την Ιωάννα Τούνη και την παίκτρια του Big Brother, "έσκασε" σκάνδαλο και για πρώην συμμετέχουσα στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef.

Η πρωταγωνίστρια του απαγορευμένου αυτού βίντεο παίζει... σόλο και ικανοποιεί τις ορέξεις της με ερωτικά παιχνίδια, μιλώντας...

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr