Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με αυτό το μπλουζάκι εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα στη σημερινή της εκπομπή - Στέλνει το δικό της μήνυμα

Με αφορμή την σημερινή μέρα...

Με αυτό το μπλουζάκι εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα στη σημερινή της εκπομπή - Στέλνει το δικό της μήνυμα
News 07.10.2020 13:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στη σημερινή εκπομπή (07/10) "Πάμε Δανάη" εμφανίστηκε η παρουσιάστρια φορώντας ένα μπλουζάκι με το σύνθημα "Σιγά μην φοβηθώ" και στέλνει με αυτόν τον τρόπο τον δικό της μήνυμα.

Σήμερα είναι ασφαλώς μια ιστορική μέρα. Είναι η μέρα που αποδείχθηκε ότι υπάρχει δικαιοσύνη, εστώ και μετά από χρόνια. Ο Παύλος Φύσσας δικαιώθηκε και ο δολοφόνος του μαζί με την Χρυσή Αυγή πήραν αυτό που τους άξιζε.

Έτσι με την σειρά της, η Δανάη δήλωσε: «Στα εύκολα και στα δύσκολα θα είμαστε εδώ. Είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Το μυαλό όλων μας είναι στο εφετείο και στον Άρειο Πάγο, γιατί όλοι περιμένουμε αυτή την απόφαση. Τη δικαίωση μιας μάνας που έχασε το παιδί της και τη δικαίωση όλων των μανάδων που τους στέρησε κάποιος την αγκαλιά των παιδιών τους, τη δικαίωση για κάθε πατέρα που ονειρεύεται να έχει αγκαλιά το παιδί του, τη δικαίωση για όλους τους ανθρώπους που ονειρευόμαστε έναν πλανήτη ισότιμο, ασφαλή και δίκαιο για όλους μας. Είναι ιδιαίτερες στιγμές, αλλά είμαστε εδώ για κάθε άνθρωπο που θέλει να βλέπει έναν κόσμο καλύτερο και να μπορεί να ονειρεύεται ελεύθερα».

Δανάη Μπάρκα μπλούζα

Δες ολόκληρο το βίντεο με το συγκινητικό της μήνυμα:

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο το διαδίκτυο καθώς αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας, έφτασε η κορυφαία στιγμή της δίκης της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Εφετείο για την ανακοίνωση της απόφασης ήταν η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που δεν έχει λείψει από καμία δικάσιμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Από το δικαστήριο απουσιάζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί καλλιτέχνες έδειξαν την στήριξή τους μέσα από τα social media και ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας από αυτούς. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του Παύλου Φύσσα και έβαλε την ημερομηνία 7/10/2020 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη επιθυμία του για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις από τη δίκη.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο το διαδίκτυο

Χρήστος Μάστορας δίκη Χρυσής Αυγής

Έκτακτα μέτρα για την εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στη Θεσσαλονίκη

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες εμφανίζονται αυτόν τον καιρό στη Θεσσαλονίκη και μόλις χθες έκαναν την μεγάλη τους πρεμιέρα. Πριν γίνει ωστόσο αυτό, χρειάστηκε να παρθούν μερικά έκτακτα μέτρα για την προστασία του κόσμου.

Οι συναυλίες και οι συναθροίσεις στην εποχή του κορωνοϊού δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο πράγμα και έτσι οι καλλιτέχνες κάνουν κάθε φορά τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του κοινού.

Μετά το επιτυχημένο πείραμα με τη συναυλία στην τεχνόπολη, ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει μερικές εμφανίσεις και εκεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινεί η Μάγδα Φύσσα: "Παύλο μου, νικήσαμε!"

Συγκλονίζει το μήνυμα φίλου για τον Παύλο Φύσσα

Share