Βγαίνουν τα μαχαίρια στο The Bachelor - Το πλάνο της Νικολέττας διαλύει τα σχέδια της Αντζελίνας

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαίνουν τα μαχαίρια στο The Bachelor - Το πλάνο της Νικολέττας διαλύει τα σχέδια της Αντζελίνας

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor πρόκειται να βγουν για τα καλά τα μαχαίρια καθώς η Νικολέττα ετοιμάζει ένα πολύ σατανικό πλάνο με το οποίο έχει σκοπό να διαλύσει όλα τα σχέδια της Αντζελίνας που θα προσπαθήσει να βγει ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Εριέττα θα ανακοινώσει στις διαγωνιζόμενες πως ο Παναγιώτης έχει επιλέξει ένα από τα κορίτσια για να βγει σε ατομικό ραντεβού.

Η απόφαση του πρώτου Έλληνα Bachelor δε θα ευχαριστήσει καθόλου τις κοπέλες, καθώς εκείνος επιλέγει για μία ακόμη φορά την Αντζελίνα, η οποία μοιάζει τρισευτυχισμένη.

Όλα ωστόσο μπορούν να ανατραπούν, καθώς η Νικολέττα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το λευκό τριαντάφυλλο και να πάρει τη θέση της Αντζελίνας. Δείτε εδώ ποιο φαβορί δεν μένει στις φιναλίστ.

Να σημειώουμε επίσης, πως ένα απίστευτο σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί με τον ALPΗΑ και το The Bachelor. Βίντεο ντοκουμέντο "καίει" την παραγωγή.

Πηνελόπη Πιτσούλη: Άγριο ξέσπασμα κατά του Bachelor - «Δεν έχουν μάνα, πατέρα να τις μαζέψει;»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξέφρασε την απέχθειά της στα ράλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του Bachelor.

Φέτος στην τηλεόραση κυριαρχούν το Big Brother, το GNTM…

Μη με συγχύζεις, σε παρακαλώ…

Σας ενοχλούν τα ριάλιτι;

Με ενοχλούν θανάσιμα. Βλέπω τώρα ένα αγόρι σε ένα τρέιλερ που κρατά ένα τριαντάφυλλο.

Πηνελόπη Πιτσούλη The Bachelor

Μιλάτε για το Bachelor;

Δεν ξέρω πώς το λένε. Πες μου, σε παρακαλώ, τι κάνουν αυτά τα κορίτσια εκεί; Δεν έχουν αξιοπρέπεια; Δεν έχουν μάνα, πατέρα να τις μαζέψει; Είναι στο δρόμο ορφανά και πήγαν εκεί να βγουν απάγκιο; Αναρωτιέμαι, έχει κοινό αυτό το πρόγραμμα; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Όλα τα ριάλιτι υποβιβάζουν τον πολιτισμό των Ελλήνων, λέει η ηθοποιός στο «7 Μέρες TV».

Απίστευτο ξέσπασμα κατά του The Bachelor - «Αυτή η εξοργιστική γελοιότητα...»

Ακόμα μία γνωστή Ελληνίδα δε δίστασε να κάνει ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα κατά του νέου ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor. Η ίδια το χαρακτήρισε «εξοργιστική γελοιότητα» και ξεκαθάρισε πως η μόνη εξήγηση πίσω από το φορμάτ του, είναι να πρόκειται τελικά για σατιρική εκπομπή.

Ο λόγος για τη Νατάσα Ράγιου η οποία μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφέρθηκε στο show.

Συγκεκριμένα, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν και σε ένα περιστατικό με την Σεμίνα Διγενή, βρήκε αφορμή για να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο το The Bachelor.

«Ήταν πριν αρκετά χρόνια, όταν η αγαπημένη Semina Digeni C, γνωρίζοντας την γιαγιά μου στο πατρικό μου, στο Αίγιο, εντυπωσιάστηκε και πρότεινε να της κάνει εκπομπή - αφιέρωμα, με καλεσμένο το σόι μας όλο, τον Παύλο Χαϊκάλη κλπ και επίκεντρο την μοναδική γιαγιά Τασία, που ήταν τότε 101 ετών .

Με τα χίλια ζόρια (αντιστάρ γαρ), την πείσαμε στο τέλος. Από την θρυλική εκπομπή, (που την έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί η γιαγιά μου, εκτός από σοφή, είχε, εν αγνοία της, στόφα σταρ) , θυμάμαι μια φράση της, όταν η Σεμίνα την ρώτησε πώς βλέπει τις σύγχρονες γυναίκες.

Η γιαγιά μου σοβάρεψε απότομα, συνοφρυώθηκε, σηκώνοντας με άποψη το φρύδι πάνω από το γαλάζιο μάτι της και είπε : " Ένα σας λέω μόνο. Το γυναικείο φύλο έχει ξεφτιλιστεί πλέον δυστυχώς!" Θυμήθηκα τη φράση της, έχοντας δει διαφημιστικά τρέιλερ της εξοργιστικής γελοιότητας που λέγεται Bachelor και που αρνιόμουν να πιστέψω ότι δεν είναι σατιρική εκπομπή με ηθοποιούς. Αυτά», έγραψε η Νατάσα Ράγιου.

Μιας και είπαμε βέβαια για το The Bachelor, δείτε εδώ και το αποκλειστικό μας για τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Νατάσα Ράγιου The Bachelor