Κολλητός με τον Άγγελο Λάτσιο είναι ο αδερφός της Ελένης!

Η κοινή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κολλητός με τον Άγγελο Λάτσιο είναι ο αδερφός της Ελένης!

Εδώ και χρόνια έχουμε δει πολλές φορές τον Άγγελο Λάτσιο με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη Θοδωρή Μισόκαλο να κάνουν πολλή παρέα! Μάλιστα οι δυο τους συνεχίζουν τα μπάνια ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media

Οι θερμοκρασίες στην Αττική παραμένουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και τα μπάνια δε σταματούν για τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη. Ο Άγγελος Λάτσιος, στα 18 του πια χρόνια δε θυμίζει σε τίποτα το μικρό παιδί που βλέπαμε στο πλευρό της διάσημης μαμάς του.

Κι όσο η Ελένη απέχει από τα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα, έχει την ευκαιρία να θαυμάζει τα κατορθώματα του Άγγελου, ο οποίος επισκέφτηκε την παραλία και απήλαυσε το μπάνιο του παρά το γεγονός πως διανύουμε ήδη τον Οκτώβριο.

Ο Άγγελος, δεν ήταν μόνος στο μπάνιο του στην θάλασσα αλλά είχε στο πλευρό του τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

Θείος και ανιψιός εδώ και χρόνια συνηθίζουν να περνούν χρόνο μαζί και απολαμβάνουν βόλτες μαζί κι αυτή τη φορά, είχαμε και stories στο Instagram από το μπάνιο στη θάλασσα. Αυτό που διακρίναμε πάντως είναι η τεράστια αλλαγή στο λουκ του Άγγελου, μιας και φάνηκαν τα τατουάζ στο στήθος και στα μπράτσα αλλά και η μακριά κοτσίδα στα μαλλιά του. Δείτε τη φωτογραφία της Ελένης με τον αδερφό της!

Ο Άγγελος με τον Θοδωρή δεν αποκάλυψαν σε ποια παραλία βρίσκονται αλλά φανταζόμαστε πως έχουν επιστρέψει πια από τα Άχλα και την Άνδρο.

Αγγελος Λάτσιος

«Σας αγαπώ» - Η ανάρτηση της Ελένης που «τρέλανε» το Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία «τρέλανε» για τα καλά όλους τους διαδικτυακούς της φίλους εκφράζοντάς τους τη μεγάλη αγάπη της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι σήμερα θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή ανάρτηση με σκοπό να δείξει στους followers της πόσο πολύ εκτιμά όλα τα μηνύματα και την αγάπη που της στέλνουν.

«Σας αγαπώ και το φωνάζω με τον τρόπο μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στέλνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη της σε αυτούς που είναι δίπλα της και τη στηρίζουν με τον τρόπο τους.

Να θυμίσουμε βέβαια πως χθες η παρουσιάστρια έκανε και μία καταγγελία για τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram.