Big Brother: Η εξομολόγηση της Σοφίας Δανέζη στον Θέμη για το παρελθόν της - "Δεν ένιωθα τίποτα..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Η εξομολόγηση της Σοφίας Δανέζη στον Θέμη για το παρελθόν της -

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε μια εξομολόγηση της Σοφίας Δανέζη στον Θέμη. Η παίκτρια είναι από τις λίγες φορές που μιλά τόσο ξεκάθαρα για το παρελθόν της και τα αισθήματα της.

Πιο συγκεκριμένα η Σοφία είπε προς πριν μπει στο παιχνίδι δεν είχε έντονα αισθήματα για τίποτα, όλα ήταν "φλατ" και δεν ένιωθε έντονα χαρά και λύπη.

Κάτι τέτοιο ανατράπηκε όμως από την στιγμή που μπήκε στο σπίτι του Big Brother και της έχει αλλάξει την ζωή.

Δείτε στο απόσπασμα την εξόμολόγηση της! Δείτε ακόμα ποιοι θα είναι οι 6 υποψήφιοι!

Καλό Μεσημεράκι: Απίστευτο! Ο Big Brother πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Μουτσινά

Το απίστευτο έγινε σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι καθώς ενώ ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε τις τελευταίες εξελίξεις από το σπίτι του Big Brother, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής από τον ίδιο τον Μεγάλο Αδερφό ο οποίος του έλυσε όλες τις απορίες.

Ενώ λοιπόν ο παρουσιαστής ήταν έτοιμος να σχολιάσει την ποινή που επιβλήθηκε στην Αφροδίτη και τη Σοφία, άκουσε ξαφνικά «Καλό μεσημεράκι Νίκο».

Ο Νίκος Μουτσινάς πάγωσε και σε εκείνο το σημείο συνειδητοποίησε πως τον είχε καλέσει ο ίδιος ο Μεγάλος Αδερφός. Αμέσως θέλησε να μάθει ένα σωρό πληροφορίες για το ριάλιτι, για την ποινή που επέβαλε καθώς και για τους καυγάδες.

Με πολύ λίγα λόγια ο Big Brother του απάντησε ενώ τον κάλεσε με ένα γράμμα του να έρθει στο σπίτι του Big Brother οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.