Γιώργος Λιανός: Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του στο "The Voice"

Την γνωρίζουμε πολύ καλά σε αυτόν τον ρόλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιανός: Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του στο

Στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας μίλησε τον Γιώργο Λιανό όταν τον συνάντησε έξω από το στούντιο που παρουσιάζει την ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο ταλαντούχος παρουσιαστής του Voice αναφέρθηκε στην επιστροφή του Survivor αλλά και το νέο πρόσωπο που αναμένεται να δούμε στο πλευρό του ως συμπαρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε «σίγουρα η παραγωγή του Voice, επειδή το φορμάτ το ζητάει, θα βρει πρόσωπο για τα backstage. Έχει ακουστεί και το όνομα της Λάουρας Νάργες. Αν έχεις παρουσιαστή μπροστά, θα έχεις συμπαρουσιάστρια πίσω. Επομένως φαντάζομαι πως θα είναι κοπέλα».

Αν επιβεβαιωθεί ότι είναι αυτή, σίγουρα θα υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, ενώ στην πρεμιέρα ΄΄ηταν μόνο, σημείωσε τρομερή επιτυχία!

Για το αγαπημένο "Survivor" ο παρουσιαστής είπε: «Υπάρχει εξέλιξη για το Survivor. Ξεκινάει η διαδικασία του κάστινγκ. Θεωρώ ότι θα παραμείνει η ίδια ομάδα με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Εξάλλου η Acun Media λειτουργεί, έτσι, σε ένα οικογενειακό πλαίσιο. Προσανατολιζόμαστε προς ένα παλιό, κλασικό Survivor με μαχητές και διάσημους. Ένα πολύ καλό κάστινγκ και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες»

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Απασφάλισε ο Γιώργος Λιανός πριν την πρεμιέρα του The Voice - «Δεν είμαι ο μικρός για τα...»

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του The Voice και απασφάλισε με τις δηλώσεις του.

Μίλησε για σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για την παρουσίαση του σόου αλλά κι αν τον ενόχλησε η σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο ίδιος ανέφερε: «Αν θες να απομονώσω ένα μικρό σχόλιο που έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες και δεν το τινάζω από επάνω μου, είναι ότι είναι ο μικρός που κάνει όλες τις δουλειές. Εγώ το παίρνω θετικά γιατί μπορεί να είμαι 43 ετών, να φαίνομαι μικρός ακόμη και να μαι στον χώρο από το 2004 αλλά η κάθε δουλειά είναι πλέον το The Voice. Δεν είμαι ο μικρός για τα θελήματα, είμαι ο μικρός για το The Voice».

«Δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου. Ειδικά για την περίπτωση του Γιώργου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τα παράσημά του στην τηλεόραση και στην παρουσίαση. Είναι καταπληκτικός. Για εμένα ήταν ένα στοίχημα όχι να τον ξεπεράσω γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος σε αυτήν την δουλειά μπορεί να κριθεί από το πόσο καλύτερος είναι από κάποιον άλλον. Το θέμα είναι να βγάλεις την δική σου προσωπικότητα. Ειδικά πέρυσι που ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσω το The Voice ήταν ο πρώτος που με συνεχάρη κι ουσιαστικά μου έδωσε αυτήν την συμβουλή. Ξέρω ποιος είσαι, περνώ καταπληκτικά μαζί σου, χαίρομαι την προσωπικότητά σου, βγάλε αυτήν την προσωπικότητα στο γυαλί και μην σκέφτεσαι συγκρίσεις κι ότι πρέπει να αποδείξεις κάτι», είπε για την σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αυτή είναι επίσης η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το "κόψιμο" της Χριστίνας Μπόμπα από το The Voice.