Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά δημόσια για τον καυγά της με την Ιωάννα Τούνη - «Δεν είναι σωστό...»

Απασφάλισε για τη φιλία τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά δημόσια για τον καυγά της με την Ιωάννα Τούνη - «Δεν είναι σωστό...»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας της με την Ιωάννα Τούνη ενώ δε δίστασε να απαντήσει δημόσια στα σχόλια που έκανε εκείνη στο Instagram. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν είναι σωστό να βγάζουν τα προσωπικά τους στη φόρα.

Η ρήξη ανάμεσα στις δύο κυρίες φαίνεται πως είναι πλέον οριστική. Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεκαθάρισε πως δε θα ασχοληθεί δημόσια με τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους.

«Δεν θεωρώ σωστό να κάτσουμε να ασχοληθούμε δημοσίως. Είναι κάτι που δεν το θεωρώ σωστό. Δεν με αφορά τι έχει γίνει. Δεν με αφορά ότι θέλει να το συνεχίσουμε, είναι κάτι προσωπικό μας. Δεν το θεωρώ σωστό, είναι κάτι που με στεναχωρεί.

Θέλω ο κόσμος να με ξέρει για τα επαγγελματικά μου, για την εξέλιξή μου και όχι τα προσωπικά μου. Προχωράω παρακάτω, κάνω νέες φίλες. Όλα τέλεια και πάμε μπροστά.», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Δείτε εδώ το τελευταίο σχόλιο που έκανε η Ιωάννα Τούνη για τη φιλία της με την Βρισηίδα.

Τούνη - Ανδριώτου: Η απάντηση όλο νόημα της Βρισηίδας -"Ο λόγος που νιώθω άσχημα..."

Φωτιά έχει πάρει το instagram τις τελευταίες ώρες αφού μετά από ένα story της Ιωάννας Τούνη αποκαλύφθηκε ο λόγος που η ίδια και η Βρισηίδα Ανδριώτου τσακώθηκαν και δεν κάνουν ποια παρέα. Αυτό δεν θα το άφηνε ασχολίαστο η Βρισηίδα η οποία μέσα από τον λογαριασμό της έδωσε την δική της απάντηση!

Η Βρισηίδα λοιπόν ήθελε να πει την δική της άποψη. Απολογήθηκε λοιπό για το λάθος της αν και θεώρησε πως δεν χρειάζεται να το μάθουν οι χιλιάδες followers που έχουν οι δυο κοπέλες.

Εξομολογήθηκε πως ο λόγος που αισθάνεται άσχημα πλέον είναι που ύστερα από ένα μήνα άνοιξε πάλι η υπόθεση αυτή και πρέπει να ξανά υποστεί τις συνέπειες!

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε! Δείτε την ανάρτησητης Ιωάννας Τούνη.Τσακωμός τούνη ανδριώτουτσακωμός τούνη ανδριώτου απάντησηαπάντηση βρησηίδας