Happy Day: Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Ελένη και το μήνυμα - «Αν μας βλέπεις...»

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Ελένη και το μήνυμα - «Αν μας βλέπεις...»

Μια αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day. Αφορμή στάθηκε η χθεσινή δημόσια εμφάνιση της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών με αφορμή την παγκόσμια μέρα του Καρκίνου του Μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν άκρως εντυπωσιακή και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην σιλουέτα της.

Μπορεί ο Alpha να μην έδωσε το παρών στην φωταγώγηση, ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, έστειλε το μήνυμα της στην παρουσιάστρια.

«Είδα χθες στα social media την Ελένη Μενεγάκη που φωταγώγησε το κτίριο. Ελένη ήσουν μια κούκλα και αν συνεχίζεις και μας βλέπεις τα πρωινά, όπως μας έβλεπες, σου στέλνω ένα γλυκό φιλί και σου θυμίζω πόσο σε αγαπώ!», είπε η Σταματίνα χαρακτηριστικά.

Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή μήνυμα σε Ελένη Μενεγάκη

Έκανε αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το πρόσωπο που πέρασε από κάστιγνκ για το Happy Day

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία πολύ «ζουμερή» αποκάλυψη για ένα πρόσωπο που απολαμβάνουμε καθημερινά στην τηλεόραση και πριν από λίγο καιρό είχε περάσει από κάστινγκ για το Happy Day.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτης της σχολίασαν την χθεσινή εμφάνιση του Γιάννη Κουκουράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης Κουκουράκης είχε δοκιμαστεί για να βρεθεί στο πλατό του Happy Day αλλά δεν κόλλαγε πολύ με την ομάδα.

«Να πω και μια πληροφορία… Αυτό το γλυκό αγόρι το είχαμε γνωρίσει. Είχε έρθει και είχαμε κάνει δοκιμαστικό, όταν είχε φύγει ο Αναδιώτης αλλά τελικά επιλέξαμε τον Κώστα Φραγκολιά. Ήταν όμως πολύ καλός και ο Γιάννης» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή παρέα του Happy Day. «Και είναι λίγο του ποιοτικού…» συμπλήρωσε με χαμόγελο.

Γιάννης Κουκουράκης Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα πάνω κάτω με το Happy Day - Έγινε γνωστό σήμερα το πρωί

Σήμερα το πρωί με την παράδοση των ποσοστών τηλεθέασης για την Τρίτη 29/9 έγινε γνωστό πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη με το Happy Day!

Οι ιθύνοντες του ALPHA δεν παίζει να είναι πιο ευχαριστημένοι με άλλη επιλογή! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και χρόνια κρατάει τον παλμό της πρωινής ζώνης δυνατό και δίνει ένα καλό ξεκίνημα στο κανάλι καθημερινά.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, την Τρίτη 29/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day σημείωσε στο δυναμικό κοινό 18,5% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 12.3
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 17.7
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10.6
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 11,1
  • Happy Day 18,5

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για κάθε πρόγραμμα που έπαιξε την Τρίτη 29.9!