Απίστευτο παρασκήνιο - Η κάμερα του ALPHA έπεσε πάνω στην Ελένη Μενεγάκη κι έγινε καπνός

Η αντίδραση της Ελένης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο παρασκήνιο - Η κάμερα του ALPHA έπεσε πάνω στην Ελένη Μενεγάκη κι έγινε καπνός

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην φωταγώγηση του Μ.Μουσικής για τον καρκίνο του μαστού, όπου παρευρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη! Πληροφορίες αναφέρουν πως κάμερες του ALPHA ενώ περίμεναν στο σημείο από πολύ νωρίς όταν είδαν την πρώην... συνεργάτιδά τους έκαναν στροφή 360 μοιρών κι έγιναν καπνός!

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη άδειασε το κανάλι, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» δήλωσε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βέβαια θέλοντας να διαχωρίσει την θέση της σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της της έστειλε ένα όμορφο μήνυμα. Δείτε το βίντεο εδώ.

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα βλέμματα στην αδυνατισμένη σιλουέτα της - Με λευκό κοστούμι στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA

Έλαμψε με το λευκό της σύνολο η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Πέμπτης 8/10 στην φωταγώγηση του Μ. Μουσικής για τον καρκίνο του μαστού. Με πιο αδυνατισμένη και υπέροχη σιλουέτα από ποτέ...

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA έγινε το βράδυ της Πέμπτης και ήταν πιο υπέροχη από ποτέ μέσα στο λευκό της κοστούμι το οποίο είχε συνδυάσει εξαιρετικά με nude μπλουζάκι, τσάντα και γόβα, ώστε να μπορεί να φαίνεται έντονα μόνο το σηματάκι του καρκίνου του μαστού που φορούσε καρφωμένο στο στήθος της.

Εννοείται πως το ροζ κραγιόν δεν έλειψε από το πρόσωπό της μιας και είναι γνωστή η αδυναμία της στην συγκεκριμένη απόχρωση.

Να σημειωθεί πως ο Ματέο Παντζόπουλος, ως γνωστόν αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν συνόδευσε την Ελένη Μενεγάκη στην συγκεκριμένη εκδήλωση, στηρίζοντας όμως από μακριά.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη εδώ