Στιγμές αγωνίας στο The Bachelor - Λιποθύμησε παίκτρια την ώρα της αποχώρησης

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές αγωνίας στο The Bachelor - Λιποθύμησε παίκτρια την ώρα της αποχώρησης

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όπως και οι διαγωνιζόμενες, όταν την ώρα της αποχώρησης του The Bachelor - την οποία θα παρακολουθήσουμε σήμερα - μια παίκτρια θα λιποθυμήσει.

Το αποψινό επεισόδιο έχει από όλα. Οι εντάσεις ωστόσο, θα ξεκινήσουν από μια πρόποση της Σίας με στόχο μια κοπέλα. Στις οθόνες μας θα δούμε να γίνονται επιθέσεις, αλλά και παίκτριες να αποχωρούν από το σκηνικό που είχαν στηθεί οι κάμερες.

Τα πισώπλατα μαχάιρια θα βγουν στη φόρα και η ώρα να αναλογιστούν η μια με την άλλη, έφτασε. Ωστόσο, καμια δεν θα περιμένει την λιποθυμία της Μαρίνας.

Αμέσως ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα την πιάσει στα χέρια του, ενώ στο πλευρό της θα τρέξει και τη Έλενα Μπάση.

The Bachelor Highlights 08/10: Τα ατυχήματα, οι σπόντες και οι άγριοι καυγάδες

Άκρως ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό (08/10) επεισόδιο του "The Bachelor" και γεμάτο εντάσεις και άγριους καυγάδες. Το ραντεβού της Σίας με τον Παναγιώτη έλαβε τέλος με ένα ατύχημα της ίδιας, ενώ η Νικολ δεν σταμάτησε να τσακώνεται με τις συμπαίκτριες της, ιδίως την αγαπημένη της Ατζελίνα.

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο καθώς και το σπόιλερ για το ποια θα είναι η νικήτρια!

The Bachelor: "Πάγωσαν" με το ατύχημα της Σίας - Έπεσε κάτω!

«Πάγωσαν» στην παραγωγή του «The Bachelor», με τη Σία να τραυματίζεται και να δέχεται την φροντίδα του Παναγιώτη Βασιλάκου, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε την πρώην του Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να κάνει μαζί της κατάδυση, με τον Βασιλάκο να είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιασμένος μαζί της, αλλά όταν βγήκαν στη στεριά υπήρξε ένα απρόοπτο.

Η Σία είχε μια κράμπα και ο Βασιλάκος άμεσα έσπευσε να τη βοηθήσει, ώστε να της περάσει ο τραυματισμός, όντας από πάνω της. Μόλις τελείωσαν με αυτό το ζήτημα, οι δυο τους συζήτησαν για τη μεταξύ τους σχέση, με το δεύτερο να μην της κρύβει το πόσο του αρέσει από την πρώτη ημέρα, που την είδε

The Bachelor: Έξαλλη η Νικόλ με την απόφαση του Βασιλάκου - Η σπόντα από τις συμπαίκτριες!

Έξαλλη ήταν η Νικόλ με τη συμπεριφορά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο «The Bachelor», με τις συμπαίκτριές της να αφήνουν «μπηχτή» για αυτό, που της έκανε εκείνος.

Ο πρώτος Bachelor ξεκίνησε με μια… δυνατή δραστηριότητα τη μέρα στο νέο επεισόδιο, διαλέγοντας κάποια, για να κάνει μαζί της κατάδυση.

Η επιλογή του ήταν η Σία, η οποία μάλιστα τραυματίστηκε και δέχθηκε την φροντίδα του, χωρίς να έχει κάτι σοβαρό. Αυτό ήταν ένα γεγονός, που εξόργισε την Νικόλ, καθώς στο παρελθόν ο Βασιλάκος της είχε υποσχεθεί πως θα την πήγαινε για κατάδυση, μιας και της αρέσει πολύ η συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Οι συγκάτοικοί της, φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το γεγονός, με την παίκτρια να έχει πετάξει τα τριαντάφυλλά της πάνω στα νεύρα.

The Bachelor: Άγριος καυγάς μεταξύ Αντζελίνας και Νικόλ - "Δεν σε βλέπω καν"

Σε ένα άγριο «ξεκατίνιασμα» επιδόθηκε στο νέο επεισόδιο του «The Bachelor» η Αντζελίνα με την Νικόλ, καθώς οι δυο τους έχουν… προηγούμενα από την ακύρωση του ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που προκάλεσε η δεύτερη.

Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά της Αντζελίνας στην ομαδική δοκιμασία, με έπαθλο το cocktail party με τον πρώτο Bachelor.

Σε κάποιο σημείο, η Νικόλ θεώρησε υποκριτική τη στάση ορισμένων συμπαικτριών της, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στη συγκάτοικό της.

Οι δυο τους έδωσαν λογομαχία… για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, που πάντως δεν ήταν γοητευμένος από όσα είδε και όσες… ομορφιές είπαν αμφότερες. Μεγάλο spoiler! Αυτή είναι η νικήτρια!

The Bachelor: Τις ξάφνιασε όλες ο Βασιλάκος με αυτή την επιλογή!

Μια μεγάλη έκπληξη έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο «The Bachelor», που διάλεξε για ραντεβού ατομικό μια κοπέλα, που ίσως να μην περιμέναμε, αφού στις προηγούμενες περιπτώσεις έμοιαζε ως φαβορί για την αποχώρηση.

Οι συγκάτοικοι και… διεκδικήτριες πραγματοποίησαν ομαδικό ραντεβού και αντίστοιχη δοκιμασία μαζί του, επιφυλάσσοντας μάλιστα ένα άγριο «ξεκατίνιασμα» μεταξύ δύο παικτριών.

Στη συνέχεια, η νικήτρια ομάδα βρέθηκε για ραντεβού μαζί του και ο Βασιλάκος διάλεξε για ατομική συνάντηση τη Ραφαέλα. Εκείνη τον εντυπωσίασε και, τελικά, της έδωσε το τριαντάφυλλο. Μεγάλο spoiler! Αυτή είναι η νικήτρια!