Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία της επτά χρόνια πριν όταν ήταν έγκυος!

Καλλονή!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία της επτά χρόνια πριν όταν ήταν έγκυος!

Τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της Βικτώριας Καρύδα έχει αλλάξει ριζικά. Η ίδια μας αποκάλυψε μια φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν έγκυος!

Η δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά της και ανέτρεψε κάθε δεδομένο. Μετά την καταδίκη των δραστών πριν μερικές εβδομάδες, η ίδια έχει σταθεί στα πόδια της και προσπαθεί να προχωρήσει παρακάτω για χάρη των δύο παιδιών της.

Ωστόσο, συχνά θυμάται ξέγνοιαστες στιγμές του παρελθόντος πολλές από τις οποίες, μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Αυτή τη φορά, η Βικτώρια Καρύδα δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος, πριν από επτά χρόνια. Δείτε που βρίσκεται μετά την δικαίωση του χαμού του άντρα της!

Η ξανθιά καλλονή ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό τοπ με μακριά ουρά, ένα εσώρουχο, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και εντυπωσιάζει!

βικτώρια καρύδα

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα μετά το τέλος της δίκης - «Ο δολοφόνος ήταν πάντα...»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Βικτώρια Καρύδα στη Realnews μετά την καταδίκη των δραστών που δολοφόνησαν τον σύζυγο της. Το μοντέλο συγκλονίζει με τα λόγια της.

«Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε, λοιπόν, ήταν να παραπλανήσει το δικαστήριο. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα κατάφερνε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.

«Νιώθω δικαιωμένη από τη δικαστική απόφαση. Αισθάνομαι ότι μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος» προσθέτει με ειλικρίνεια στην εφημερίδα. «Δεν ζήτησα εκδίκηση. Το μόνο που ζήτησα ήταν δικαιοσύνη. Τελικά πιστεύω ότι αποδόθηκε», είπε για την απόφαση του δικαστηρίου.

Αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον σύζυγο της, εξομολογείται «Ήταν χαρούμενος. Κυκλοφορούσε άνετα. Δεν φοβόμασταν τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, αλλά δυστυχώς δεν μας λένε. Όταν γνώρισα τον άνδρα μου, δεν έψαξα το παρελθόν του. Έχω ακούσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον ότι έκανε τα τελευταία χρόνια στην Αυστραλία, αλλά πραγματικά δεν τα πιστεύω»