Χαρές στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρές στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μεγάλες χαρές βιώνουν στο σπίτι τους από χθες η Σία Κοσιώνη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Κώστας Μπακογιάννης, καθώς ο γιος τους, Δήμος γιόρταζε. Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς του ευχήθηκαν με τον πιο στοργικό τρόπο.

Οι δυο τους έχουν δείξει πως είναι πολύ αγαπημένοι και φροντίζουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τον μικρό τους.

Χθες λοιπόν ο μικρός Δήμος είχε τα γενέθλιά του. Από τη μεριά της η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του γιου της και τη συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα για τα γενέθλιά του και ο Κώστας Μπακογιάννης με τη σειρά του απάντησε με την αναδημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος

Η σημαντική απόφαση που πήρε η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Πριν από μερικές μέρες, η Σία Κοσιώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Love it, της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει στην παρουσιάστρια, μία σημαντική απόφαση που πήρε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Μπακογιάννη.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο προτιμάει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Σία Κοσιώνη στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε, δε δίστασε να μιλήσει για τον γάμο της με τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Παράλληλα, μοιράστηκε με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μία λεπτομέρεια από τη ζωή της που γνώριζαν μόνο οι κοντινοί της άνθρωποι, ενώ απάντησε και στις κριτικές που δέχεται. Δείτε εδώ τα δυνατά της λόγια.

Αυτή είναι η σημαντική απόφαση που πήρε η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η απόφαση αυτή λοιπόν έχει να κάνει με την τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της πέρυσι το χειμώνα η Σία Κοσιώνη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, στην αρχή ήταν αρκετά επιφυλακτική και έτσι χρειάστηκε τη γνώμη του συζύγου της, ο οποίςο της έδωσε το πράσινο φως να προχωρήσει.

«Η αλήθεια είναι πως λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου. Γιατί δεν είναι συνηθισμένο η anchorwoman να έχει κοντά μαλλιά. Από την άλλη δεν το φοβόμουν, αν μου πάει, γιατί το είχα ξανακάνει παλιότερα, πριν με γνωρίσετε από την τηλεόραση. Ήξερα πως το κοντό μαλλί μου πάει.

Για να το κάνω, το σκεφτόμουν ένα δύο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα. Δεν ξέσπασα στα μαλλιά μου. Το σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Του λέω “να τα κάνω έτσι;” Μου είπε “προχώρα”. Αν είχα το κόκκινο φως από τον άντρα μου δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, αλλά με ενθάρρυνε. Σημασία έχει να νιώθω εγώ καλά. Ήξερε πως το σκεφτόμουν καιρό να κόψω τα μαλλιά μου, οπότε με ενθάρρυνε» είπε η Σία Κοσιώνη.