Στο νοσοκομείο η Μαντώ Γαστεράτου - Φωτογραφία με τον ορό!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Μαντώ Γαστεράτου - Φωτογραφία με τον ορό!

Στο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα Σάββατο, η Μαντώ Γαστεράτου. δεν θέλησε ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τον λόγο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού 9,49 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, που απεικονίζει τα πόδια της στο κρεβάτι του νοσοκομείου και στο βάθος να βρίσκεται ένας ορός.

«Happy Saturday #not», έγραψε η Μαντώ σαν σχόλιο στην εικόνα. Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της!

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν θέλησε ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τον λόγο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μαντώ Γαστεράτου

Στροφή... καριέρας για την Μαντώνη Γαστεράτου - Γυρίζει στα θρανία για να γίνει...

Όπως φαίνεται η Μαντώ Γαστεράτου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, πήρε την απόφαση να κάνει ένα όνειρό της πραγματικότητα και να γυρίσει στα θρανία και να σπουδάσει ψυχολογία.

Η Μαντώ Γαστεράτου, μοιράστηκε την απόφαση της με τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας ως όνειρό της είναι μέσω της ψυχολογίας να καταφέρει να βοηθήσει εκείνους που το έχουν ανάγκη.