Συναγερμός από τον Νίκο Μουτσινά - Αφορά όλους τους τηλεθεατές του

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναγερμός από τον Νίκο Μουτσινά - Αφορά όλους τους τηλεθεατές του

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σημάνει συναγερμό ο οποίος αφορά όλους τους διαδικτυακούς του φίλους και συγκεκριμένα τους τηλεθεατές της εκπομπής του που ακολουθούν το Καλό Μεσημεράκι στα social media.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή ή από την εκπομπή του. Χθες για παράδειγμα, είδαμε την πιο ξεχωριστή γωνία μέσα από το σπίτι του!

Εξίσου δημοφιλής είναι και ο λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί αρκετά fake accounts με το όνομα Καλό Μεσημεράκι.

Αυτός είναι ο συναγερμός που σήμανε ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε το προφίλ της εκπομπής σε ένα δικό του insta story και ξεκαθάρισε πως αυτό είναι το μοναδικό επίσημο προφίλ του «Καλό Μεσημέρακι», ενώ τόνισε στους διαδικτυακούς του φίλους να μην μπερδεύονται με ψεύτικους λογαριασμούς.

Νίκος Μουτσινάς Instagram

«Έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι - Το τηλεφώνημα που τον «τρέλανε»

Ένα τηλεφώνημα που ακούστηκε στο Καλό Μεσημεράκι ήταν αρκετό για να «τρελάνει» κανονικά τον Νίκο Μουτσινά. Ο αγαπημένος παρουσιαστής «έμεινε» μόλις άκουσε την ιστορία αλλά και τη φωνή της γυναίκας που τηλεφώνησε.

Η στήλη στην οποία ο Νίκος Μουτσινάς λύνει τα ερωτικά των τηλεθεατριών φαίνεται να είναι μία από τις αγαπημένες του και έτσι καθημερινά ακούμε ένα σωρό παράξενες ιστορίες.

Σήμερα όμως ένα τηλεφώνημα κατάφερε να ξεχωρίσει. Συγκεκριμένα, η «Τάνια» πήρε τηλέφωνο προκειμένου να εξηγήσει στον Νίκο Μουτσινά πως έχει σχέση με δύο άντρες τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ στη χθεσινή εκπομπή είδαμε την επιστροφή ενός αγαπημένου του συνεργάτη.

Τα πράγματα φαινόταν ότι είναι λίγο… περίεργα καθώς κάθε λίγο και λιγάκι η Τάνια γελούσε και όλο αυτό έδειχνε πως είναι μια καλοσυστημένη φάρσα.

Αφού πέρασαν κάποια λεπτά, η Τάνια ρώτησε: «Αλήθεια δεν κατάλαβες τη φιλενάδα σου από τα παλιά;». Και τελικά αποδείχτηκε πως στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η Μαρία Σολωμού.