Το Πρωινό: Αποχώρησε τελικά από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Τα πάνω κάτω στο κανάλι

Το ανακοίνωση στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Πρωινό: Αποχώρησε τελικά από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Τα πάνω κάτω στο κανάλι

Το ρεπορτάζ του Youweekly.gr που γράφτηκε στο Vanda's blog πριν από λίγες ημέρες - δείτε το εδώ - επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά καθώς υπάρχει αποχώρηση από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, Πρωινό.

Η Κόνι Μεταξά απάντησε στους διαδικτυακούς της ακολούθους το βράδυ της Κυριακής και αποκάλυψε πως δε θα τη ξαναδούμε στο πάνελ του Πρωινού, αλλά σε θέματα που της ταιριάζουν περισσότερο.

«Το πάνελ δεν ήταν για εμένα και αποφασίσαμε να εστιάσουμε σε θέματα που μου ταιριάζουν. Όλα αυτά βέβαια θα ξανασυμβούν όταν μιλήσω πάλι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Να υπενθυμίσουμε πως τις τελευταίες ημέρες δε βλέπουμε την Κόνι Μεταξά στο πάνελ του Πρωινού, αλλά λίγη ώρα αργότερα, στη στήλη που ασχολείται κυρίως με τη μόδα και τα outfits ορισμένων influencers. Από το πρωί της Πέμπτης μάλιστα η Κόνι Μεταξά απουσιάζει από την εκπομπή, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, δείτε εδώ ποια η κατάστασή της.

Κόνι Μεταξά αποχώρησε από το Πρωινό της Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για το μέλλον της στο σταθμό του ΑΝΤ1 και την εκπομπή Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πολύ δυνατά πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, θα σας αποκαλύψω ποιο είναι το μέλλον της στο σταθμό του Αμαρουσίου, στον οποίο στεγάζεται τηλεοπτικά εδώ και πολλά χρόνια.

Η παρουσιάστρια κάθε χρονιά μόνο επιτυχίες φέρνει στον ΑΝΤ1 με την καθημερινή εκπομπή «Το Πρωινό» που έχει μείνει σταθερό στο πρόγραμμα του καναλιού από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο ποιο είναι το μέλλον της Φαίης Σκορδά στο σταθμό του Αμαρουσίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, τις οποίες θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, όπως μου τις μετέφερε πρόσωπο του σταθμού, το κανάλι θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά, αφού δεν θέλει κιόλας να αφήσει ένα τόσο δυνατό πρόσωπο. Ενώ, από την άλλη κιόλας οι σχέσεις που έχει ο ΑΝΤ1 με την παρουσιάστρια είναι άριστες.

Βεβαια, αν συνεχίσει με το Πρωινό, σίγουρα θα έχει αλλαγές στα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν. Ένα όμως θα μείνει σταθερό, αυτό του Δημήτρη Ουγγαρέζου, τον οποίο έχει αγαπήσει το κοινό και έχει πολύ καλή επικοινωνία με την παρουσιάστρια.

Να σημειώσω πως πριν από μερικές ημέρες, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα.