Στιγμές ευτυχίας για τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη και την Πωλίνα Φιλίππου - Η τρυφερή ανάρτηση

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη και την Πωλίνα Φιλίππου - Η τρυφερή ανάρτηση

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου και η τρυφερή ανάρτηση που πραγματοποίησαν το αποκάλυψε.

Το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Παντρεύτηκαν το 2018 με πολιτικό, ενώ πέρσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Πωλίνα Φιλίππου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τους ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία από το γάμο τους και γράφοντας στη λεζάντα «Ο έρωτας δεν θέλει χρόνο. Θέλει ταχύτητα».

Ενώ, πριν από ένα μήνα περίπου η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης Πωλίνα Φιλίππου επέτειος γάμου

Πωλίνα Φιλίππου: Ποζάρει με crop top και δείχνει το σώμα της 10 μέρες μετά τη γέννα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πωλίνα Φιλίππου ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρει με το crop top της και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το σώμα της, μόλις 10 μέρες μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Τριαντάφυλλος Παντελίδης βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους καθώς υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Πωλίνα Φιλίππου έχει επιστρέψει πλέον στη δουλειά και με σκοπό να δείξει ένα νέο κομμάτι από τη συλλογή της πόζαρε στον φακό και το σώμα της εντυπωσίασε. Δείτε εδώ και την συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο αδερφός του συζύγου της.

Πωλίνα Φιλίππου γέννα

Χαρές στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Γέννησε η Πωλίνα Φιλίππου

Χαρές έχουν στην οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Η Πωλίνα Φιλίππου, η σύζυγος του Τριαντάφυλλου γέννησε, φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας την καρτέλα από τα στοιχεία του μωρού, μέσα από το μαιευτήριο.

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η οικοιγενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επίσης μια κορούλα, την οποία υπερλατρέυει.

Πωλίνα Φιλίππου γέννησε

Να σημειώσουμε πως, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, ανέβασε ένα πολύ ξεχωριστό και συγκινητικό βίντεο με το οποίο προκάλεσε κανονική ανατριχίλα στους διαδικτυακούς του φίλους.