Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από το My style rocks - Η ανακοίνωση της Στικούδη

«Βόμβα»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από το My style rocks - Η ανακοίνωση της Στικούδη

Όπως φαίνεται, οι αποχωρήσεις από το show μόδας, My style rocks, δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη μια παίκτρια, πήρε την απόφαση να φύγει και την ανακοίνωση έκανε σήμερα 12/10 η Κατερίνα Στικούδη.

Μετά το gala της Κυριακής όπου μια παίκτρια είδε την πόρτα του show να κλείνει, αφού συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία, είχαμε ακόμη μια απώλεια.

Η κοπέλα που πήρε την απόφαση για δικούς της λόγους να φύγει είναι η Μαρία Ίλτσεβιτς.

My style rocks Μαρία Ίλτσεβιτς

Σοφιάννα Σπίνουλα: Η αλήθεια της αποχώρησης της από το My style rocks - «Στην καρέκλα κοιμόμουν»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it”, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6/10 η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από την αποχώρηση της από το My style rocks.

Η χορεύτρια και influencer, μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση της να φύγει από το ριάλιτι μόδας, παρόλο που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

«Ήταν ώρα να αποχωρήσω. Δεν έχει να κάνει με κούραση ή πίεση, γιατί είμαι σκυλί στην δουλειά μου. Την αφήνω, όμως, όταν δεν υπάρχει σπίθα, όταν δεν έχω κάτι να πάρω ή κάτι άλλο να δώσω. Ήμουν η πιο παλιά εκεί μέσα. Αλλά όταν νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, το αφήνω εκεί και βάζω μια τελεία. Δεν μ’ αρέσει να είμαι μέτρια.

Γενικά εγκεφαλικά είχα φύγει από την τρίτη εβδομάδα. Στην αρχή είχα μπει δυναμικά. Αν έβλεπες πίσω στην καρέκλα, κοιμόμουν. Ήρθε η ώρα… Δεν είχα θέμα με κριτές και παίκτριες, νομίζω ήταν καθαρά ότι δεν τραβούσε άλλο για μένα. Ήταν πολύ χρονοβόρα τα γυρίσματα, πολλές ώρες», είπε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Σπίνουλα. Δείτε πως ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη την αποχώρηση της.