GNTM 3: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί

Ένα από τα μεγάλα φαβορί αποχώρησε απόψε 12/10 από το σπίτι του GNTM 3. Είναι γένος αρσενικού και σίγουρα δεν το περίμενε κανείς εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

Μετά την δύσκολη φωτογράφιση που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες, ένας δεν τα κατάφερε και οι κατσαρίδες τον... «έφαγαν».

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίο είχε την χειρότερη φωτογραφία σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μέσα στο σπίτι, ο οποίο δεν πήρε φωτογραφία.

Οι περισσότεροι μέσα στο σπίτι χάρηκαν, καθώς δεν ήταν από τους παίκτες που συμπαθούν πολλοί μέσα στο σπίτι και τα καρφιά δεν έλειψαν.

«Ήταν 130 κιλά και μπήκε στo GNTM 3» - Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που άλλαξε τη ζωή του γιου του, ο οποίος ήταν 130 κιλά και κατάφερε τελικά να μπει στο GNTM 3.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα ήδη από την οντισιόν του. Πλέον, ο Παναγιώτης βρίσκεται στο σπίτι του GNTM 3.

Ο πατέρας του αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε για να αλλάξει το σώμα του.

«Ο Παναγιώτης είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτός είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει. Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να θέλει πράγματα για την εμφάνιση του.

Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι. Που άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού διαγωνιζόμενου του GNTM. «Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης, αντλώ δύναμη από εκείνον και είναι ο ήρωας μου»! Δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Παναγιώτη Πέτσα.