Πανικός στο διαδίκτυο με την... γυμνή Σίσσυ Χρηστίδου - «Να πάει να πιει το γαλατάκι του..»

«Φωτιά» πήραν τα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανικός στο διαδίκτυο με την... γυμνή Σίσσυ Χρηστίδου - «Να πάει να πιει το γαλατάκι του..»

Πανικός επικρατεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με την φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία πόζαρε μέσα στην μπανιέρα της... γυμνή όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Πριν από περίπου δυο ώρες λοιπόν, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από τις διακοπές που κάνει στην Παυλιανή με την παρέα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πόζαρε μέσα στην μπανιέρα του δωματίου που μένει γυμνή και «τρέλανε» τους followers της. Στην λεζάντα της έγραψε:

«1, 2, 1, 2... Δεν ακούγεστε... πάρτε το 0.. όποιος δεν ξέρει πότε παίρναμε το μηδέν, που το πηγαίναμε, τι το κάναμε και γιατί, να πάει να πιει το γαλατάκι του...».

Δείτε ωστόσο και την εμφάνιση που... αναστάτωσε το πλατό του OPEN. Η πιο αποκαλυπτική μέχρι σήμερα...

Πανικός στο διαδίκτυο με το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου - "Μπήκε" στο Big Brother και τα «έσπασε»

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ενεργή και στο TikTok και μάλιστα κατάφερε να προκαλέσει σωστό πανικό με ένα βίντεο που ανέβασε, στο οποίο φαίνεται να "μπαίνει" στο Big Brother αλά Αφροδίτη και να τα «σπάει» όλα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν βροχή!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει σατιρίσει πολλές φορές τα ελληνικά ριάλιτι και έτσι σειρά είχε το Big Brother και το μεγάλο ξέσπασμα της Αφροδίτης επειδή της έφαγαν την μπανάνα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου το έκανε πολύ επιτυχημένα και όλο το TikTok "προσκύνησε" στο νέο της βίντεο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» τον Θοδωρή Μαραντίνη από την εκπομπή

Η Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» από την εκπομπή της τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το γεγονός έγινε γνωστό, πριν από λίγες εβδομάδες και κανένας δεν είναι βγει να κάνει κάποια δήλωση, με πολλούς να αναρωτιούνται αν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, μιλώντας στον ΑΡΤ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με εμένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν ανάμεσα στο Θοδωρή και στο κανάλι. Μεταξύ τους ότι έχει δημιουργηθεί. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν είχα εγώ εμπλοκή. Δεν είπα θέλω να φύγουν οι Onirama από τους τίτλους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ωστόσο και τη δημόσια αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη