GNTM 3: Μετέτρεψαν την Μαρία - Αγάπη σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Δείτε το νέο της μαλλί!

Πάθαμε σοκ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Μετέτρεψαν την Μαρία - Αγάπη σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Δείτε το νέο της μαλλί!

Μια από τις παίκτριες του φετινού GNTM που τράβηξε όλα τα βλέμματα και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις κριτών και τηλεθεατών από την πρώτη της κιόλας οντισιόν ήταν η Μαρία - Αγάπη. Η νεαρή κοπέλα συγκλόνισε τους κριτές με το ανυπέρβλητο περπάτημα της και όλοι αμέσως έσπευσαν να ομολογήσουν την ομοιότητα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πράγμα που επιβεβαιώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, μετά την αλλαγή του μαλλιού της.

Χθες ήταν το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε - το makeover. Φυσικά, είδαμε και κλάματα και αρνητικές αντιδράσεις και τα πάντα όλα! Δεν μας απογοήτευσε διόλου! Έτσι, λοιπόν, μέσα σε όλα, ήρθε και η σειρά της Μαρία - Αγάπης, παύλα κλώνο της αγαπημένης μας νυν παρουσιάστριας μεσημεριανής ζώνης, Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Δεν περιμέναμε, βέβαια, ο ειδικός και οι κριτές να μας επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά την ομοιότητα τους! Κι όμως, το έκαναν, μιας και το καινούργιο μαλλί της παίκτριας είναι ακριβώς - μα ακριβώς! - ίδιο με της Ηλιάνας. Και εννοείται πως αυτή η κίνηση δεν πέρασε ασχολίαστη. Μήπως τους λείπει πολύ η παλιά κριτής και είπαν να μετατρέψουν μια παίκτρια σε κλώνο της; Δεν ξέρουμε αλλά ίσως κάτι τέτοιο να υποσκάπτεται.

Όπως και να έχει, όμως, η Μαρία - Αγάπη είναι ένα πανέμορφο και δυνατό μοντέλο και σίγουρα έχει την δική της μοναδική ταυτότητα!

Ιδού το makeover:

Makeover μαρία αγάπης

GNTM 3: Ξέσπασαν σε κλάματα οι 2 κοπέλες που έκοψαν αγορέ τα μαλλιά τους - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά

Σε κλάματα ξέσπασαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι δυο παίκτριες που έκοψαν αγορές τα μαλλιά τους και η αλλαγή πραγματικά είναι απίστευτη. Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, έγινε έξαλλη μόλις τις είδε.

Συγκεκριμένα, η Λία και η Ειρήνη είχαν τις μεγαλύτερες αλλαγές, καθώς χρειάστηκαν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους και να τα κάνουν αντρικά.

Μπορεί η Λία στην αρχή να μην μπορούσε να το συνειδητοποιήσει, ωστόσο στη συνέχεια φάνηκε να της αρέσει η αλλαγή της.

Αυτή όμως που δεν μπορούσε με τίποτα να χαρεί με το makeover της ήταν η Ειρήνη. Μάλιστα, όταν την είδε η Βίκυ Καγιά να κλαίει προσπάθησε να την ηρεμήσει. Όταν είδε όμως ότι συνεχίζει να κλαίει, έγινε έξαλλη και μίλησε για την δική της εμπειρία όταν χρειάστηκε να κόψει τα μαλλιά της και να τους αλλάξει χρώμα. Δείτε όμως ποιος είχε το πλεονέκτημα να διαλέξεις μόνος του το κούρεμα.