Ανθή Βούλγαρη: Αποκαλύπτει γιατί έφυγε από την ψυχαγωγία - "Ήμουν ξινή..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: Αποκαλύπτει γιατί έφυγε από την ψυχαγωγία -

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ήταν καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη και έκανε δηλώσεις για το αν προτιμά την ψυχαγωγία ή την ενημέρωση. Μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της "ξινή"

Ενημέρωση ή ψυχαγωγία; Η Ανθή Βούλγαρη έδωσε την απάντηση αυτή στον εαυτό και ακολούθησε την ενημέρωση. Ωστόσο, η δημοσιογράφος, εξομολογήθηκε στη Δανάη Μπάρκα και τον βασικό λόγο, κατά την άποψή της, που δεν παρέμεινε στην ψυχαγωγία.

«Είναι αστείο αυτό που λέμε: είσαι ενημερωτικός, είσαι ψυχαγωγικός. Δεν υπάρχουν αυτά. Όταν είσαι δημοσιογράφος, είσαι δημοσιογράφος. Κάποια πράγματα τα κάνεις καλύτερα, κάποια χειρότερα. Η ψυχαγωγία δεν είναι εύκολο πράγμα.

Εγώ νομίζω ότι είμαι καλύτερη στην ενημέρωση, γι’ αυτό κι έφυγα από το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Νομίζω δεν είμαι καλή στην ψυχαγωγία, ήμουν λίγο ξινή. Αυτή την αίσθηση έχω. Ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα», είπε η Ανθή Βούλγαρη. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον γάμο της!

Κοινωνία ώρα Mega: Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε και μοίρασε μπομπονιέρες

υο ημέρες μετά τον λαμπερό της γάμο, η Αντώνη Βούλγαρη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» και μοίρασε μπομπονιέρες στους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ζει τις τελευταίες ημέρες στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ξεκίνησε την εκπομπή σήμερα γεμάτη χαμόγελα/

«Να ζήσεις, να τα χιλιάσεις, να είσαι ευτυχισμένη και όλα τα καλά! Ελπίζω ο γάμος να μας φέρεις σε όλους γούρι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Γούρι θα φέρει! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Είναι σαν να κάνω πρεμιέρα σήμερα εγώ» απάντησε με χαμόγελο η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι όπου βρισκόντουσαν οι μπομπονιέρες από τον λαμπερό γάμο της.

ανθή βούλγαρη