Ρίγη συγκίνησης με το σχόλιο του Φοίβου Βουτσά στην Αλίκη Κατσαβού - «Δεν τρόμαξε με εμένα...»

Η ανάρτηση και η αποκάλυψη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με το σχόλιο του Φοίβου Βουτσά στην Αλίκη Κατσαβού - «Δεν τρόμαξε με εμένα...»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Αλίκη Κατσαβού με μια αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της, Φοίβο Βουτσά. Ένα σχόλιο του για τα μαύρα της ρούχα, την έβαλε σε σκέψεις.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο βρίσκει πάντα χρόνο για να περάσει με το μονάκριβο γιο της, που απέκτησε από το γάμο της με τον Κώστα Βουτσά.

Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν από βόλτα που έκαναν οι δυο τους, η Αλίκη Κατσαβού, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, το σχόλιο του μικρού Φοίβου για τα μαύρα ρούχα που φοράει λόγω πένθους.

«Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε. Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: “δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα”. Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα», έγραψε. Ποιες είναι όμως στην πραγματικότητα οι σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά;

Αλίκη Κατσαβού: Η αποκάλυψη για τον μικρό Φοίβο Βουτσά - «Ο Κώστας δεν θα ήθελε...»

Στην ενότητα «Διλήμματα» θα δούμε να πρωταγωνιστεί φέτος η Αλίκη Κατσαβού και με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα, έκανε και μια αποκάλυψη για το γιο της, Φοίβο Βουτσά.

Με αφορμή μια φωτογραφία της στο Instagram από το πλατό των γυρισμάτων που ήταν μαζί με το γιο της, πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα πρωταγωνιστήσει και εκείνος.

Η ηθοποιός μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not ξεκαθάρισε την κατάσταση απατώντας ανοιχτά.

«Όχι, όχι, ο Κώστας δεν θα το ήθελε αυτό, ούτε εγώ. Είναι λεπτές οι ισορροπίες, δείχνει να είναι ένα παιδί συγκροτημένο και θέλω να παραμείνει έτσι, παρότι είναι ένα παιδί επώνυμων γονιών και το όνομα του Κώστα είναι βαρύ επάνω», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία με τον γιο του Κώστα Βουτσά που προκαλεί συγκίνηση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να ανεβάσει μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με τον γιο του Κώστα Βουτσά, τον μικρό Φοίβο, προκαλώντας για ακόμα μία φορά συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται δίπλα στον γιο της και να τον κάνει να χαμογελάει! Ως μία στοργική μαμά, το καταφέρνει.

Σε κάθε ανάρτηση της ηθοποιού, φαίνεται πως ασχολείται πολύ με τον μικρό Φοίβο και αφιερώνει σε αυτόν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της.

Άλλωστε είχε παραδεχθεί και η ίδια πως αυτός είναι ένας τρόπος για να ξεπεράσει το πένθος της - δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει.